Hafta sonu şıklığınızı bu takılarla tamamlayın

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu şıklığınızı bu takılarla tamamlayın
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 11:00

Kıyafetleri şıklaştıran detayların başında gelen takılar bu sezon çok iddialı. İşte sezondan haftasonu kombinlerinizi şıklaştıracak takı önerileri...

Haberin Devamı

Kıyafetlerin şıklığını artıran takılar bu sezon da farklı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Kadınların en sevdiği aksesuarların başında gelen takılarla hem görünümünüze farklı bir hava katabilir hem de daha çekici görünebilirsiniz. Güçlü aksesuar seçenekleri ile ideal bir tarz yakalamak mümkün. Haftasonu stilinizi tamamlayacak takı trendlerine göz atmanızda fayda var. İşte en güncel takı trendleri:

1. Büyük yüzükler

Yüzükler kadınların en sevdiği aksesuar modellerinden biri olmaya devam ediyor. Bu sezon değişen formlarıyla dikkat çeken yüzükler çok daha modern ve grafiksel tarzlarıyla dikkat çekiyor. Büyük taşlı ve göz alıcı büyüklükte şekilleriyle yeni yüzük modelleri çok daha gösterişli.

Hafta sonu şıklığınızı bu takılarla tamamlayın

2. Choker

Haberin Devamı

Choker trendi her yanı sarmış durumda. Tasma olarak da adlandırılan bu trende bu sezon podyumlarda da büyük ilgi var. Modern görünümün en büyük destekçisi olan choker modelleri ile sofistike bir görünüm yakalayın.

3. Doğal taşlı takılar

Doğala ve öze dönüş trendi ile aksesuar taşları da doğala yöneliyor. Doğal taşlardan yapılmış olan kolye ve yüzükler bu sezon hiç olmadığı kadar moda. Şifa verici etkisi de olan doğal taşlı kolye ve yüzükleri haftasonu şıklığınızı tamamlamak için kullanabilirsiniz.

Hafta sonu şıklığınızı bu takılarla tamamlayın

4. İnci zarafeti

Klasikleşmiş takı malzemelerinden biri olan inci bu sene de zarafetinden ve cazibesinden pek bir şey kaybetmiyor. İncili kolye modelleri ve küpeler bu sezon da en gözde modeller arasında bulunuyor.

5. Birden çok kolye

Birbirinden farklı birden çok kolyeyi bir arada takmak bu sezon da oldukça moda. Boyları ve materyalleri farklı malzemelerden yapılmış olan kolyeler ile etnik bir görünüm yakalayabilir ve haftasonlarında stil sahibi görünebilirsiniz.

Hafta sonu şıklığınızı bu takılarla tamamlayın

6. Bileklik

Haberin Devamı

Birkaç sezondur moda olan bileklikler bu sezon örgü ve deri modelleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Kalın örgülü ve rengarenk deriden yapılmış olan iddialı bileklikler kadınların bileklerini uzun süre süsleyeceğe benziyor.

7. Minik broşlar

Küçük formlu broşlar bu sezon her yerde. Bu minik ama etkileyici aksesuarlarla hem kıyafetlerinizi daha hareketli hale getirebilir hem de daha şık bir görünü yaratabilirsiniz. Broşları ceket yakalarında bolca kullanın.

BAKMADAN GEÇME!