Hafta sonu cool görünmenizi sağlayacak 3 kombin önerisi

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu cool görünmenizi sağlayacak 3 kombin önerisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 16:00

Arkadaşlarınızla hafta sonu buluştuğunuzda en şık siz olmak istiyorsanız cool görünmenizi sağlayacak 3 kombin önerimize göz atın.

Haberin Devamı

Moda haftalarında çokca görmeye alıştığımız pek çok kombin sokaklara adeta dönüşüm geçirerek farklı tarzlarda taşınıyor. Öne çıkan pek çok detay daha sonra sokakları sallayan bir trende dönüşüyor. Özellikle bloggerların uyguladığı kombin yöntemlerinden esinlenerek farklı pek çok parçayı doğru şekilde biraraya getirebilirsiniz. İddialı görünmeyi sevenler için tasarımcıların sunduğu görünümleri tamamen uygulamak bir seçenek olabilirken, trendlere daha çekimser yaklaşanlar içinse aksesuarlarla bu işe başlamak daha uygun olabilir.

Hafta sonları arkadaşlarınızla veya sevgilinizle buluşurken en cool kombinlerinizi giyebilir ve bütün bakışları üzerinize toplayabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken konulardan biri de çabasız şıklık yaratmanızdır. Cool olmakla rüküş olmak arasında ince bir çizgi olduğu için bunu iyi ayarlamak ve iç güdülerinize güvenmek en doğru kombini yapmanıza yardım eder.

Haberin Devamı

Hafta sonu cool görünmenizi sağlayacak 3 kombin önerisi

İŞTE COOL KOMBİN ÖNERİLERİ

Jean pantolonlar cool bir hava oluşturmanın yanında rahatlık açısından da hafta sonu kombinlerinin en çok tercih edilen parçalarındandır. Özellikle yüksek belli hafif bol jeanler son zamanların en trend parçalarının başında geliyor. Haftasonları koyu renk yüksek belli jean pantolonunuzu basic bluz veya t-shirtlerle kombinleyebilirsiniz. Deri ceketlerle görünümünüze daha asi bir hava katabilir veya kot ceketlerle sportif şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Bootie veya beyaz sneakerlar bu kombinle oldukça hoş dururken biraz daha iddia için stilettolardan yardım alabilirsiniz. Şıklığınızı deri omuz çantalarla pekiştirmeyi unutmayın.

Hafta sonu cool görünmenizi sağlayacak 3 kombin önerisi

Kalem etekler özellikle hafta sonları şık bir yemek veya davette elegan bir havaya bürünmenizi sağlar. Kalem eteklerle cool bir görünüm yakalamak için son zamanların trend parçalarından olan baskılı veya mesaj içerikli t-shirtleri tercih edebilir üzerine ise deri ceketinizi giyebilirsiniz. Ayakkabı seçimini topuklu bootilerden yana kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kat kat giyinmenin oldukça moda olduğu zamanlardan geçiyoruz. Siz de bu trendi haftasonu şıklığınıza taşımak çin salaş kazak ve boyfriend gömlek ikilisinden yararlanabilirsiniz. Bu tür kombinlerle skinny jean tercih etmeniz gerekir. Dar skinny jean üzerine giyeceğiniz beyaz boyfriend gömleğinizin üzerine salaş kazağınızı geçirerek gömleğinizi dışarı çıkarmalısınız. Böylece oldukça havalı bir görüntü yakalayabilirsiniz. Loafer ayakkabılarla son derece havalı bir görüntü yakalayabileceğiniz bu kombini bootielerle de tamamlayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!