Grunge’ın dönüşüne hazır mıyız?

Güncelleme Tarihi:

Grunge’ın dönüşüne hazır mıyız
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 09:59

90’ların asi çocuklarının aşırı karizma stili grunge’ı son olarak 2013’ün Sonbahar/Kış Saint Laurent koleksiyonunda gördük. Ancak hiç şüphesiz ki çok yakında yine karşımıza çıkacak!

Haberin Devamı

Grunge’ı bu kadar vazgeçilmez yapan şeyin ne olduğunu sorsalar, akla ilk gelen çok uğraşılmadan aşırı etkili bir görüntüye ulaşmayı sağlaması söylenebilir. Tabii genç Kate Moss ve Johnny Deep çiftinin hafızalarımıza işleyen görüntülerini de unutmamak lazım. Bir deri ceketle ne yürekler yandı zamanında, unutulur mu?

Peki madem bu kadar etkili bir stil bu grunge, gelin hem ruhunu şad edelim hem de stilimize bir kaç basit parçayla hava katıp, “uğraşmadan” karizma olalım.

Grunge’ın dönüşüne hazır mıyız

‘GİYİNDİM VE ÇIKTIM’ HAVASI VEREN OVERSIZED DERİ CEKET

Üstünüze erkek arkadaşınızınmış gibi duran XXL bir deri ceket alın ve içine sadece beyaz bir tişört giyinin. İşte dünyanın en kısa sürede dikkat çekmeyi başaran insanı haline geldiniz. Hiç uğraşmadınız ama çok uğraşmış olanlardan daha etkileyicisiniz.

Haberin Devamı

Grunge’ın dönüşüne hazır mıyız

HİÇ ÖLMEYEN BEYAZ TİŞÖRT

Kadın erkek herkesin dolabında mutlaka olması gereken beyaz tişörtler grunge stilin mihenk taşlarından biri. Fazla uğraşılmamış görüntüsünü elde etmek adına büyük bedenleri de tercih edebilirsiniz, dişiliğinizden kaybettirmeyecek maxi modelleri de…

ERKEKSİ VE SEKSİ KARELİ GÖMLEK

Uzun süredir hemen her sezonun vazgeçilmezi olan kareli gömlekler grunge stilin en havalı objelerinden biri. Neyse ki her rengine ve modeline ulaşmak bir süredir çok kolay. Hem spor hem şık kareli gömleklerle bir çırpıda grunge stilinize kavuşabilirsiniz.

Grunge’ın dönüşüne hazır mıyız

TABİİ Kİ CONVERSE!

Grunge modası deyince ilk akla gelen Converse ayakkabılardır. İster mini ya da uzun elbiselerin, ister skinny jeanlerin altına, çekin Converse’leri anında grunge etkisini verin. Tebrikler, yine hiç uğraşmadan aşırı cool oldunuz!

Haberin Devamı

AH O SİYAH ÇİÇEKLİ ELBİSE

90’ların grunge kraliçesi Winona Ryder, o dönem bu çiçekli siyah elbiseleri üzerinde en iyi taşıyan isimdi. Sevimli ama ağzından her an yasaklı bir kelime çıkacak asi görüntüsünü kesinlikle bu elbiselere borçlu. Siz de denemekten çekinmeyin!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!