Gelinlik seçiminin 5 püf noktası

Güncelleme Tarihi:

Gelinlik seçiminin 5 püf noktası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 14:10

Gelinlik seçimi, hayatınızın en özel ve unutulmayacak olan günü için tek seferlik yapmanız gereken oldukça önemli bir seçimdir. Gelin adayları için hazırlamış olduğumuz bu rehberimizde ise gelinlik seçiminde dikkat etmeniz gereken 5 ayrı püf noktasını paylaşıyoruz.

Haberin Devamı

 

ÖZGÜRCE DÜŞÜNÜN

Tek bir gelinlik modeli üzerine yoğunlaşmak yerine her zaman daha açık görüşlü olun ve bu konuda özgür düşünün. Tek bir model üzerinde inat etmek yerine vücudunuza yakışabileğini düşündüğünüz tüm modelleri karşılaştırın. Her vücut tipine uygun bir gelinlik olduğunu unutmayın.

Uzaktan baktığınız bir gelinliğin size yakışmayacağını düşünmekten ise vazgeçin. Gelinlik modellerini mutlaka üzerinizde deneyin ve çeşitli aksesuarlar ile bu gelinlik modellerini tekrar yorumlayın. Gelinliğin üzerinizde askıda durduğundan daha farklı durabileceğini aklınızdan çıkartmayın.

 

Gelinlik seçiminin 5 püf noktası

 

Haberin Devamı

ERKEN HAREKETE GEÇİN

Hayal ettiğiniz bir gelinlik modelini bulabilmeniz ufak bir ihtimal olabilir. Bu durumu göz önünde bulundurarak gelinlik seçiminize en az 6 ay önceden başlayın. Böylelikle içinize sinecek olan modeli bulabilmek için daha geniş bir süreye sahip olmuş olursunuz. Üstelik provalar ve tadilatlar için de epey bir vakit kazanmış olursunuz.

 

ENERJİNİZİ TÜKETMEYİN

Gelinlik alışverişinizi yaparken kendinizi sıkarak strese sokmayın. Günde iki ya da üç ayrı gelinlik mağazasından fazlasını dolaşarak bütün enerjinizi tek bir seferde harcamamaya gayret gösterin.

Ayrıca mağazalar içerisinde model çeşitliliği açısından diğerlerinden üstün olanları tespit edin ve bu mağazaları gezin. Böylelikle enerjinizi daha iyi kullanmış olursunuz.

 

SEVDİKLERİNİZE FİKİR DANIŞIN

Gelinlik alışverişinizi yaparken yanınıza ailenizden ya da yakın arkadaşlarınızdan birilerini alın. Fikirlerine güvendiğiniz bu kişiler seçim yaparken oldukça fazla ihtiyacınız olabilecek kişilerdir. Aynı zamanda eşinizin taraflarından birilerinin de fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Kayın valideniz veya görümceniz ile birlikte gelinlik alışverişi yapabilirsiniz.

 

Haberin Devamı

dugunmevsimi.com tarafından hazırlanmıştır. 

 

BAKMADAN GEÇME!