Gelinlik aksesuarları ile en güzel gelin siz olun

Güncelleme Tarihi:

Gelinlik aksesuarları ile en güzel gelin siz olun
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 16:50

Gelinliğinizi bütünleyen gelinlik aksesuarları ile daha büyüleyici şık görünüme kavuşun!

Haberin Devamı


Gelinlik aksesuarı, en güzel ve özel günlerinizde şıklığınızı pekiştiriyor. Her genç kızın hayali olan gelinlik aksesuarlar ile göz alıcı bir havaya bürünüyor. Rüya gibi bir düğün gerçekleştirmek için tüm detaylar üzerine düşünülmelidir. Gelinlik aksesuarları nelerdir? Saç aksesuarları, duvak, eldiven, ayakkabı, çanta, takılar, şapkalar, taçlar, tokalar, gelin çiçeği  gibi birçok detay gelinlik aksesuarları arasında yer alır. Gelinlik aksesuarları online satış için Gardrops’un online vitrinlerini gezmeyi unutmayın.

İkinci el aksesuar modelleri Gardrops’da!

GELÄ°N AKSESUARLARI NELERDÄ°R VE NASIL KULLANILIR?

Â

Gelinlik aksesuarları ile en güzel gelin siz olun

Küçük detaylar gibi görünse de bir gelinin muhteşem görüntüsünü tamamlayan ayrıntılar aksesuarlardır. Gelin takıları, kına taçları, duvaklar, tüllü şapkalar, eldivenler, gelin çiçekleri, dantel eldivenler, bolero modelleri, ayakkabılar, gelin çantaları, saç tokaları, taçlar ve bunun gibi nesneler bir gelinin vazgeçilmezlerindendir. Gelin aksesuarlarınızı belirlemeden önce gelinlik stilinize karar vermeniz gerekir. Vintage bir gelinlik, klasik bir gelinlik, modern ve minimal bir gelinlik, bohem bir gelinlik, prenses gelinlik mi yoksa retro bir gelinlik mi giyeceksiniz? Tarzınızı belirledikten sonra tarzınız ile uyumlu olacak aksesuarları gözden geçirmek gerekir. Elbette düğün yapacağınız mevsim de tarzınızı belirlerken göz önünde bulundurmanız gereken detaylardan biri…

Haberin Devamı

Gelinlik aksesuarları ile en güzel gelin siz olun

Kış aylarında yapılan bir düğünde bohem ya da retro bir gelinlik giymek zor olabilir. Kır düğünü içinse prenses gelinlik abartılı olabilir. Vintage gelinlikler kış düğünlerine oldukça uygundur. Şık ve beyaz kürk bolerolar, dantel ve fırfırlı eldivenler, tülllü şapkalar gibi aksesuarlarla stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Yaz aylarında kumsalda yapılacak olan bir düğün için bohem gelinlik modellerini seçebilirsiniz. Bohem gelinlikler genellikle A formlu, fırfırlı ve dantel askılı olurlar. Bohem stilin olmazsa olmazları çiçek taçları, büyük ve rengarenk çiçek buketleri, çiçek detaylı düz sandaletler, şık tokalardır. Kır düğünlerde de aynı konsepti uygulayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Balo salonu ya da otelde yapacağınız bir düğün için biraz gösterişli bir tarza bürünebilirsiniz. Prenses gelinliklerin üzerine pırlanta taşlı taçlar, uzun ve saten beyaz eldivenler, gümüş rengi işlemeli ve taşlı gelin tokaları, uzun ve dantel duvaklar ile taşlı ayakkabıları gibi gelinlik aksesuarları modellerini tercih edebilisiniz.

Gelinlik aksesuarları ile en güzel gelin siz olun

Çiçek buketi en güzel gelinlik aksesuarları modellerinden biridir. Çiçek buketi tercih etmek her zaman biraz gusto sahibi olmayı gerektirir. Yapay çiçekler yerine doğal ve canlı çiçekleri tercih etmenizi öneriyorum. Çünkü doğal ve canlı çiçekler her zaman daha zarif ve elegan durmaktadır. Romantik bir hava yaratmak isterseniz aşağı doğru akan çiçek buketlerini seçebilirsiniz. Bohem stilinizi bütünlemek için rengarenk bir buketi deneyebilirsiniz. Kır düğünü konsepti için beyaz papatya ya da petunyalardan oluşan top bir buketi deneyebilirsiniz. Vintage stili gelinliğinize ise bir demet kırmızı gül ya da beyaz gül çok yakışacaktır. Prenses gelinliğiniz ile elinize alacağınız beyaz orkide demeti bütünlük oluşturacaktır.

Haberin Devamı

Gelinlik aksesuarları ile en güzel gelin siz olun

Gelinlik aksesuarı modellerini incelemek için tıklayınız.

BAKMADAN GEÇME!