Gelin saçına karar verirken bu detaylara dikkat!

Güncelleme Tarihi:

Gelin saçına karar verirken bu detaylara dikkat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 15:53

En mutlu gününüzde gece boyunca size eşlik edecek saç modeline karar vermek için her detayı incelemeli ve pek çok örnek modele bakmalısınız.

Haberin Devamı

Gelin saçı modeline karar vermek kolay bir iş değil. En mutlu gününüzde gece boyunca size eşlik edecek saç modeline karar vermek için her detayı incelemeli ve pek çok örnek modele bakmalısınız. Düğün gününüz belli olduktan sonra en çok düşünmeniz gereken konuların başında gelen saçlarınızın rengini değiştirmek, kestirmek veya uzatmak gibi kararları belirli bir süre önceden planlamak işinizi kolaylaştırır.

Gelin saçına karar verirken bu detaylara dikkat

GELİN SAÇI TÜYOLARI:

Saç modelinize ve rengine karar vermeden önce birkaç kuaför salonuna gitmeniz saçınızı kime teslim edeceğiniz konusunda size yardımcı olur. Saç modeliniz için en az 6 ay önceden kuaförünüzde saç modellerini deneyerek o özel gün için kuaförden randevu almalısınız.

Haberin Devamı

Düğünden en az 3 ay önce saçlarınıza bakım yapmaya başlamanız saçlarınızın düğün gecesinde ışıl ışıl parlamasına ve canlı görünmesine katkı sağlar. Saç renginize ise en az 2 ay öncesinden karar vererek saçlarınız o renge boyatıp deneme yapmalısınız.

Gelin saçına karar verirken bu detaylara dikkat

Saç modelinizin yanında taç ve duvak gibi detaylarınızı da saç modelini belirlerken göz önünde bulundurmalısınız. Saç provanızdan sonra saçınızın fotoğrafını çekerek sonrasında karar vermek için saç modelinizi inceleyebilirsiniz.

Düğün gecenizden az bir zaman önce saç modelinizde değişiklik yapmak oldukça riskli sonuçlar doğurabileceği için tavsiye edilmez.

Gelin saçına karar verirken bu detaylara dikkat

Topuz modelleri düğün saçlarının en çok tercih edilen modelleridir. Ama son zamanlarda topuz modelleri o kadar çeşitlendi ki topuz modeline karar verirken iyi araştırma yaparak size ne çok yakışacak olan modele kuaförünüzle birlikte karar vermelisiniz.

Haberin Devamı

Düğünün gerçekleşeceği mekan da saç modeli seçiminde oldukça büyük rol oynar. Kır düğünlerinde bohem ve romantik modeller tercih edilirken salon düğünlerinde ise şık topuzlar iyi bir tercihtir.

Gelinlik modelleri de saç şeklinizde rol oynar. Önü kapalı olan halter, kayık yaka veya hakim yaka gibi modellerle açık saçlar güzel bir kombin oluşturmaz. Bu tip modellerle enseyi açıkta bırakan saç modellerini kullanmak daha güzel görünmenizi sağlar.

Sırt dekoltesi olan gelinlik modelleri ile ise at kuyruğu ile oldukça hoş durabilir. Ayrıca at kuyruğu bütün gece saçların bozulmasını önlediği için ideal bir modeldir.

BAKMADAN GEÇME!