Erkekleri şık gösterecek stil tüyoları

Güncelleme Tarihi:

Erkekleri şık gösterecek stil tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 14:04

Artık en az kadınlar kadar erkekler de görünümüne özen göstermeye başladı. İşte şık görünmek isteyen erkekler için ipuçları...

Haberin Devamı

Modayı es geçmek istemeyen erkekler şık görünme tüyoları ile stillerini güncel tutarak bakımlı ve göz alıcı görünebilirler. Erkekler bedenlerine yakışan kesim ve renklerde yaptıkları tercihlerle şık görünmenin yanında tarzlarıyla adlarından söz ettirebilir.

İŞTE ERKELERİN ŞIK GÖRÜNME YOLLARI;

Erkekler için de kendi bedenini tanımak ve ona uygun seçimler yapmak ilk sırada yer alıyor. Kısa boylu ve uzun boylu erkeklerin yapacakları seçimler farklı olabileceği gibi vücudu fit ve kilolu erkeklerin yapacağı giyim tercihleri de birbirinden farklı olacaktır. Bu nedenle vücut proporsiyonunuzu göz önüne almak ve bedeninize uygun olan seçimler yapmak şıklığın ilk adımıdır.

 

Erkekleri şık gösterecek stil tüyoları

 

Haberin Devamı

Temiz ve ütülenmiş gömlek, ceket ve pantolonlar giymek bir erkeğin bakımlı ve şık görünmesinin en önemli detayı. Ütüsü yapılmamış ve dağınık bir görünüm sergileyenler ise trend kıyafetler içerisinde bile maalesef şık görünmüyor.

Erkeklerin şık görünmesinin en basit yollarından biri sade olmaktan geçiyor. Sade ve doğal renklerde yapılan ceket, t-shirt, pantolon, jean ve gömlek seçimleri erkekleri daha hoş gösteriyor. Üzerinizde bulunan renklerin üçü geçmesine izin vermeyerek karmaşaya son verebilirsiniz.

Fit ve atletik vücutlu erkeklerin baş tacı olan slim-fit gömlekler erkekleri stil sahibi gösterir. Tam tersi kilo sorunu olan ve göbekli erkeklerin trendlere uymak için bu tür seçimlerden uzak durması gerekir.

 

Erkekleri şık gösterecek stil tüyoları

 

Uzun boylu erkekler her türlü t-shirt, jean ve kısa paça pantolonu rahatlıkla taşıyabilirken kısa boylu erkekler ise boyuna çizgili takımlar, kısa bele oturan ceketler ve koyu renkli gömlek ve t-shirtler tercih etmeliler.

Haberin Devamı

Esmer ve fit vücut yapısına sahip olanlar gri, bordo ve ekru polo yaka t-shirt ve gri jean seçimleri yaparken, sarışın olanlar ise bej ve kahve rengi gibi doğal tonları seçebilirler.

Kaliteli malzemeden yapılmış klasik veya yüksek tabanlı loafer ayakkabılar erkekleri bir anda farklı bir havaya sokabilir. Bir çift beyaz sneaker ise haftasonu şıklığı için her erkeğin gardırobunda bulunmalıdır. Bermuda kumaş veya jean şort ve basic t-shirt ikilisi haftasonları cool görünmenin en kestirme yollarından biridir.

Son olarak aksesuar seçiminde şal modelleri kış aylarında erkeklere salaş bir hava katarken kaliteli bir saat ve deri erkek bileklikleri stil sahibi olmanın başlıca kurallarının başında yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!