Erkekler korkmayın beyaz giyin!

Güncelleme Tarihi:

Erkekler korkmayın  beyaz giyin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2014 01:12

Tepeden tırnağa beyaza bürünmek hiç bu kadar moda olmamıştı.Yüzünüze katacağı gençlik ve tazelik de işin bonusu.

Haberin Devamı

Bu sezon çok moda olan beyaz jean’ler, beyaz keten gömlekler, ipli bol ve rahat beyaz şalvar pantolonlar, beyaz takım, yelek ve ceketler şu an hiç olmadığı kadar çekici. Beyazı, çoraplar hariç, iç çamaşırından mayoya, ayakkabınıdan monta kadar sınırsızca kullanın, tam da teniniz hafif renk almışken bu fırsatı sonuna kadar değerlendirin. Ama önce: Beyaz giyerken nelere dikkat etmeli?

AYAKKABILAR...

Erkekler korkmayın  beyaz giyin

Brooks Brothers


Türk erkeği iddialı gözükmesinden midir, pratik gözükmemesinden midir bilinmez genelde beyaz ayakkabıdan uzak durur. Bembeyaz bir spor ayakkabıyı, zaten uzun zamandır şık takım elbiselerin ve koton pantolonların altına giymenizi tembihliyoruz oysa. Evet, iddialıdır. Erkeği şık, temiz, bakımlı ve genç gösterir.

CEKETLER...

Haberin Devamı

Erkekler korkmayın  beyaz giyin

Simsiyah takımları kışa saklayın. Yaz düğünlerinde ve kokteyllerinde smokin, beyaz ceketle veya beyaz yelekle giyilir. Yani: bembeyaz takım ve smokinler in. Gece davetlerde kravat ve papyon takmasanız bile beyaz şık gömleğinizin üstüne beyaz bir ceket giyin ve renkli bir mendil takın. Pantolonunuz lacivert ve siyah olabilir. Ayakkabının beyaz ya da siyah olması sizin ne kadar iddialı olduğunuza kalmış.

GÖMLEKLER...

Erkekler korkmayın  beyaz giyin

Kimin beyaz gömleksiz bir gardırobu olabilir? Gündüz veya gece, şık veya spor, keten ya da koton, ütülü ya da buruşuk her versiyonuyla tüm kombinasyonlarda sizi aydınlatacak bir parça. Beyaz bir gömleğin başaramayacağı şey yoktur. İş görüşmesinde ya da romantik bir randevuda, düğün davetinde ya da plaj partisinde her daim şu mesajı verir: Temizim, özenliyim, iddialıyım!

AKSESUARLAR...

Erkekler korkmayın  beyaz giyin

Lacoste

Haberin Devamı


İster kotondan ister hasırdan beyaz bir şapkayı aksesuar olarak atlamayın. Çok iddialı geliyorsa en azından plajda kullanın. Kasket ya da panama modelleri sahil kenarında çok çekici olabilir. Yaz akşamlarıysa boynunuza beyaz keten bir fular dolamak ya da kolunuza beyaz bir saat takmak şık bir detay.

OLMALI MI OLMAMALI MI? BEYAZ MENDİL SORUNSALI

İş çıkışı bir randevunuz var ve hazırlığa vakit yok. Yapmanız gereken basit:

Kravatınızı çıkarın ve blazer ceketinizin cebine kare katlanmış koton bembeyaz bir mendil iliştirin. İşte hazırsınız. Mendil şıklık sembolüdür, özeninizi ve iddianızı gösterir. Unutmayın: Mendil ipek desenli ve fırfırlı bir şekilde cebe girerse yaşınızı kendiliğinden artırmış olursunuz.

Haberin Devamı

Erkekler korkmayın  beyaz giyin

Alexander McQueen

Erkek gardırobunda kişisel favori beyaz beli bol, ipli, keten pantolonlar. Beyaz çerçeveli gözlükleriyse bir zahmet biz kadınlara bırakın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!