Erkek sokak modasında bu yılın en popülerleri...

Güncelleme Tarihi:

Erkek sokak modasında bu yılın en popülerleri...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 15:03

Modayı yakından takip eden erkekler için doğru parçalarla zamansız şıklığa vurgu yapan sokak stili trendleri bu sezon çok daha fazlasını vadediyor.

Haberin Devamı

Moda ve stil denince akla kadın giyim gelse de son zamanlarda podyumlarda ve sokaklarda stil sahibi ve tarz giyinen erkek sayısının hayli fazla olduğunu görebiliriz. Modayı ve trendleri yakından takip eden erkeklerin sayısı giderek artarken moda tasarımcıları da erkek kıyafetleri ve aksesuarlarını daha çeşitli ve göz alıcı şekilde tasarlamaya başladı. Erkek blogger'ların da artmasıyla sportif şıklık ve sokak stilinde erkeklerin de artık söz sahibi olduğunu söylemek mümkün. Erkekler de artık doğru parçalarla hem zamansız şıklığı yakalayabilir hem de oldukça cool görünebilir.

Erkek sokak modasında bu yılın en popülerleri...

Jean ceketler bu sezon en favori parçalar arasında. Jean pantolonunuzla aynı renkte olma zorunluluğu olmaması da cabası. Jean ceketlerinizi içi kürklü olarak seçerseniz kış aylarında da ceketlerinizi rahatlıkla giyebilirsiniz. Jean ceketlerinizi kalın atkılarla ve asker postalı görünümlü botlarınızla tamamlayabilir ve cool bir görüntü elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Oversize t-shirt ve sweatshirt'ler sokak modasının değişmez parçalarından olmaya devam ediyor. Eşofman altlarıyla ve jean'lerle oldukça hoş ve sportif bir görüntü sunan bol kesimli bu parçalar trend sahibi erkeklerin değişmez parçalarından biri.

Erkek sokak modasında bu yılın en popülerleri...

Kalın örgü ve bol kesim hırkalar erkeklerin sokak modasında en sık karşılaşacağımız parçalar arasında. Kış aylarında sıcak tutan ve hoş bir görüntü yaratan bu parçalar ofis şıklığından hafta sonu gezmelerine kadar pek çok alanda erkeklere kombin yapma fırsatı veriyor. T-shirtlerle ve kalın tabanlı botlarla bol kesimli hırkalar harika bir kombin olabilir.

Kısa paça pantolon ve jean'ler hala moda. Sokak modasında sıkça karşılaştığımız kısa paça pantolonlar deri ayakkabılar kadar sneaker'larla da iyi bir uyum içerisinde. Kısa paça pantolonları salaş kazaklar ve blazer ceketlerle birlikte giyebilir ve stil sahibi bir tarz yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Erkek sokak modasında bu yılın en popülerleri...

Kasket şapkalar erkek aksesuarlarında ön sıralarda yer almaya devam ediyor. Erkekleri şık gösteren bu tarz şapkalar havalı ve dikkat çekici görünmek isteyenlerin sıklıkla kullandığı aksesuarlardan biri. Kasket şapkanızı uygun renkte kumaş paltolarla ve deri ayakkabılarla tamamlayarak asil bir şıklık yaratabilirsiniz. Blazer ceketler de kasket şapkalarla uyum içerisinde giyilebilen parçalar arasında yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!