Enerjik kadınlara özel sneakers modelleri

Güncelleme Tarihi:

Enerjik kadınlara özel sneakers modelleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 13:41

Spor bir giyim tarzına sahip olan ve konforundan ödün vermeyen kadınlar rengarenk sneakers modellerini seçiyor. En modern sneaker’lar Gardrops.com’da!

Haberin Devamı

Sneakers modelleri; disiplinli bir biçimde spor yapan, fit kalmaya özen gösteren, spor ve casual bir stile sahip olan kadınların beğenisine sunuldu. Dünyaca ünlü markaların imzasını taşıyan bu ayakkabılar üstün tasarımları ile övgüyü hak ediyorlar. Siyah sneakers modelleri ile dilediğiniz kombini yapmanız mümkündür. Sneakers spor ayakkabılar ile smart casual bir şıklığa kavuşabilirsiniz. Bu sneakers modellerini ofis şıklığınıza kazandırabilir ve eklektik bir üslupla yeni bir stil oluşturabilirsiniz. Siyah dar paça ve slim fit kesim pantolonlar ile detaylar ile bezenmiş bluzlarla bu ayakkabıları kombinlemeniz mümkündür. Bunun yanı sıra v yakalı elbiseler ya da cepli elbiseler ile sneakersları bütünleştirebilirsiniz.

 

Haberin Devamı

Enerjik kadınlara özel sneakers modelleri

İkinci El marka sneakers modelleri Gardrops.com’da 


DOĞRU SPOR AYAKKABI SEÇİMİ NASIL YAPILIR? 

Spor ayakkabı seçimi yaparken tasarımına olduğu kadar yapısına da dikkat etmeniz gerekir. Ayak sağlığını destekleyen spor ayakkabıları tercih etmeniz doğru olacaktır. Eğer spor ayakkabıyı, herhangi bir spor dalı ile ilgilenirken kullanacaksanız o spor için üretilen ayakkabıları tercih etmeniz gerekir. Çünkü her spor ayakkabı; fonksiyonu, bileği ve ayağı sarış biçimi, tabanı yapılan spora göre tasarlanmaktadır.

Ayak tipiniz hakkında bilgi sahibi olarak size en uygun spor ayakkabıyı seçebilirsiniz. Ayak tipleri; normal taban, düz taban ve çukurtaban olmak üzere üçe ayrılır. Islak test yöntemiyle ayak tipinizi belirleyebilirsiniz. Ayaklarınızı ıslatıp, bir kağıda basın ve ayak izinizi çıkarın. Ayak izinde doğal bir kemer ve topuk bölgesi varsa bu normal bir ayak tipidir. Eğer ayak izi tam olarak görünüyorsa düz taban ayak tipine sahipsiniz demektir.

Düztaban ayak tipi, ayakkabının topuk bölgesinde ve önayak iç bölümünde ekstra aşınma oluşturabilir. Bu yüzden topuk ve önayak destekli ayakkabılar tercih etmelisiniz. Eğer ayak izi, ayağın yalnızca bir kısmını gösteriyorsa çukur taban ayak tipine sahipsiniz demektir. Bu yüzden yine çukur kısmı destekleyici ayakkabılar satın almalısınız.

Haberin Devamı

 Ayak numaranız değişebilir. Bu yüzden altı ayda bir ayak numaranızı ölçerek ayakkabı satın almalısınız. Bunun yanı sıra şişmiş ayaklarınızla ve her zaman kullandığınız çoraplarla ayakkabı satın almaya giderek en rahat ayakkabıyı bulabilirsiniz.

 

Enerjik kadınlara özel sneakers modelleri

 İkinci El Adidas marka sneakers modelleri Gardrops.com’da.


YENİ ÇAĞIN SNEAKERS MODELLERİ

Renkli, desenli ve farklı detaylar ile donatılmış sneakers modelleri, üstün iç donanımları ve ayak sağlığını destekleyen yapısı ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Aktif olarak spor ve egzersiz yapan bayanlar Nike, New Balance ve Adidas’ın spor ayakkabılarını seçmelidirler. Sportif bir tarza sahip olan ve retro görüntüden vazgeçemeyen bayanlar; süet, kalın tabanlı ve bilekten atkılı modelleri satın alabilirler. Jeans pantolonların altına giyilebilecek ve smart casual bir stile sahip olan daha düz ayakkabılar ise gündelik hayatta sizlere eşlik edebilir. Lacoste, Vans, Sperry Top Sider, Burberry, Superga, H&M, Converse, Michael Kors ve Berschka markalı modelleri kullanabilirsiniz.

 

Haberin Devamı

Enerjik kadınlara özel sneakers modelleri

İkinci El Converse marka sneakers modelleri Gardrops.com’da.

 

BAKMADAN GEÇME!