Edebiyatta son moda

Güncelleme Tarihi:

Edebiyatta son moda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 11:15

Beymen Club ve Can Yayınları, Türkiye’de bir ilke imza atarak bir moda markası ve yayınevi işbirliğiyle edebiyat dünyasının ünlü klasiklerini moda dünyası ile buluşturdu.

Haberin Devamı

Son derece stil sahibi bir kitap kurdu olmak elinizde. Artık en sevdiğiniz kitabı okurken, ondan ilham alınarak yaratılan tişörtü de giyebilirsiniz. 

Bu ‘edebi stili’ yakalamanızı sağlayan ikili, kentli modanın öncülerinden Beymen Club ve ile dünya ve Türk edebiyatının çağdaş ve klasik yapıtlarını Türkçe’ye kazandıran Can Yayınları. İşbirliği kapsamında; Beymen Club tasarım ekibi tarafından edebiyat dünyasının ikonik kitaplarından ilhamla hazırlanan t-shirt’ler, aynı tasarımı içeren çanta, ayraç ve kitaptan oluşan dörtlü setler halinde satışta.

Edebiyatta son moda

İlk olarak Dostoyevski’nin Beyaz Geceler- Bir Hayalperestin Anıları, Oscar Wilde’ın Mutlu Prens ve Jane Austen’ın Aşk ve Gurur kitaplarından ilham alınarak hazırlanan setler sürüldü piyasaya... Seri, önümüzdeki aylarda yeni kitap ve tasarımlarla zenginleşerek devam edecek. Beymen Club ve Can Yayınları işbirliği ile hazırlanan ve 139 TL’den satışa sunulan özel setler, tüm Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com.tr adresinden alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Edebiyatta son moda

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!