Ece Sükan'dan gözlük trendleri

Güncelleme Tarihi:

Ece Sükandan gözlük trendleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2014 09:59

Ece Sükan, yaz tatili öncesinde gözlük trendlerine dair stil ipuçları verdi...

Haberin Devamı

Luxottica markalarının 2014-2015 sonbahar-kış modelleri, İstanbul’da gerçekleşen lansman ile tanıtıldı. Premium, lüks ve spor gözlük sektöründe dünya lideri olan Luxottica 2014-2015 Sonbahar-Kış gözlük koleksiyonlarını Fumeé Restaurant’ta düzenlenen bir etkinlik ile basına tanıttı.

Ece Sükandan gözlük trendleri

Luxottica’nın bünyesinde yer alan Ray-Ban, Vogue Eyewear, Persol, Prada, Miu Miu, Prada Linea Rossa, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Emporio Armani, Burberry ve TopTen markalarının en yeni modellerinin tanıtıldığı lansmanda, Vogue Eyewear’ın yeni sezon modellerini markanın yeni yüzü, ünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan basına sundu.

Haberin Devamı

Ece Sükandan gözlük trendleri

Ünlü stil ve moda danışmanı Ece Sükan, yaz-kış çantalardan eksik olmayan güneş gözlüklerinde bu sezon aynalı camların, optik gözlüklerde ise canlı renklerin öne çıkacağını belirtti. Sükan, marka yüzü olduğu Vogue Eyewear’da büyük çerçeveli kedigözü güneş gözlüklerinin ve feminen ayrıntılarla işlenmiş optik modellerin yanı sıra sezonun vazgeçilmez trendi çiçek desenlerinin yer aldığı modellerin de hit parçalar olacağını belirtti.

Ece Sükandan gözlük trendleri


Ray-Ban, Vogue Eyewear, Persol, Giorgio Armani, Prada, Dolce&Gabbana, Miu Miu, Prada Linea Rossa, Emporio Armani, Burberry ve TopTen markalarının en yeni modellerinin yer aldığı lansmanda bu yıl da model ve renk alternatiflerinin oldukça fazla olduğu göze çarptı.

Ece Sükandan gözlük trendleri

Köklü İtalyan markası Persol’de vintage esintiler, ikonik Ray-Ban markasında ise sezonun trendi aynalı camlar büyük ilgi gördü. Burberry, Prada, Miu Miu, Giorgio Armani ve Emporio Armani koleksiyonları sezon defilelerinden izler taşırken, Dolce&Gabbana’da bu sezon da çiçek desenleri öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Ece Sükandan gözlük trendleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!