DüÄŸününüzde hangi renk ön planda olmalı

Güncelleme Tarihi:

Düğününüzde hangi renk ön planda olmalı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 10:08

Geçmiş dönemlerin aksine artık çiftler düğünlerini hiç olmadığı kadar özenle hazırlıyor, rengine kadar tüm ayrıntılarına dikkat ediyor. Bu sene ise çiftlerin önü hiç olmadığı kadar açık. Bu sayede gelinler en sevdikleri renkleri doyasıya kullanabiliyor.

Haberin Devamı

 

 

DİNGİNLİĞİN SEMBOLÜ AKDENİZ MAVİSİ

Sakinliği ve şıklığı ortaya çıkartan Akdeniz mavisi son zamanlarda en fazla beğenilen renkler içerisinde bulunuyor. Üstelik bu renk yalnızca aksesuarlarda değil aynı zamanda gelinlik ve ayakkabılarda da kullanılabilir.

Â

Düğününüzde hangi renk ön planda olmalı

ORKİDENİN ASİLLİĞİ

Özellikle gelin buketlerinde ortaya çıkan orkide renginin en büyük özelliği ise düğün içerisinde pek çok farklı yerde kullanılması. Düğün düzenlemesinde ya da yiyeceklerin sunumunda bu renkten faydalanılabilir. Ayrıca gelinin saçında ya da ayakkabısında da bu renk seçilebilir.

Haberin Devamı

Â

Düğününüzde hangi renk ön planda olmalı

GÜNEŞİN RENGİ SARI

Yaz denildiği zaman insanların akıllarına ilk gelen renklerin başında olan sarı istenilen her yerde kullanılabilir. Özellikle de yemeklerin konseptinde bu renk çok doğru bir seçim olacaktır. Kimi zaman iddialı bir renk olarak görüldüğü için pek tercih edilmese de gelin adayları buketlerinde papatyaları kullanabilir.

Â

Düğününüzde hangi renk ön planda olmalı

SOMON RENGÄ°NÄ°N HUZURU

Düğünün tüm gerginliğini alabilecek renklerden bir tanesi olan somon rengi; gelin ayakkabısı, düğün organizasyonu için kullanılabiliyor. Ayrıca gelinler nedimeleri için elbise seçerken bu rengi tercih edebilir. Çok silik bir renk olarak görülse de doğru ton bulunduğu takdirde ortaya tahmin edilenden çok daha farklı sonuçlar çıkabiliyor.

Düğününüzde hangi renk ön planda olmalı

ROMANTİK DÜĞÜNLER İÇİN KUM RENGİ

Son birkaç sezondur kum beji olarak da adlandırılan kum rengi kullanılıyor. Sandalyelerin süslenmesinde, ayakkabıda, nedimelerin kıyafetlerinde ve yiyecek konseptinde bu renk rahatlıkla kullanılabilecektir. Üstelik isteyen gelin adayları üzerinde taş işlemelerin olduğu kum rengi gelinlikler arasından da seçimlerini yapabilirler. Ancak bu taşların mümkün olduğu kadar küçük olması ve gelinliğin göğüs bölgesinde yoğunlaşması gerekiyor.

Haberin Devamı

Â

Düğününüzde hangi renk ön planda olmalı

NANE YEŞİLİ FERAHLIĞI

Yaz düğünlerinin diğer bir rengi de nane yeşili. Pek çok gelin adayının düşündüklerinin aksine özellikle de yabancı ülkelerdeki gelin adayları düğünleri için gelinlik seçiminde bu rengi tercih ediyor. Nane yeşili bir gelinlik seçen gelinin buketi ise aloe vera ile süslenmelidir.

Â

Düğününüzde hangi renk ön planda olmalı

dugunmevsimi.com tarafından hazırlanmıştır. 

 

BAKMADAN GEÇME!