DüÄŸün mekanı seçimine göre gelinlik modelleri

Güncelleme Tarihi:

Düğün mekanı seçimine göre gelinlik modelleri
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 13:50

Gelinlik modelleri arasından en doğru ve uygun seçimi yapabilmek için bazı ufak detaylara dikkat etmek gerekiyor. Birbirinden farklı ve gözalıcı gelinlik modelleri arasından karar verebilmek her zaman kolay olmayabilir ancak birkaç ufak tüyo ile bu süreci kolaylaştırmak mümkün. Vücut şeklinize göre gelinlik modeli seçebileceğiniz gibi düğünü gerçekleştireceğiniz mekana göre de gelinliğinize karar verebilirsiniz. Gelinlik seçiminize yardımcı olabilecek, mekanlar ile uyumlu olan gelinlik modellerini sizler için araştırdık.

Haberin Devamı

Yazın Evlenecek Olan Çiftlerin Gözdesi: Kır Düğünleri

Son yıllarda oldukça popüler olan kır düğünleri, bahar ve yaz aylarında evlenecek çiftler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Şifon, tül, organze gibi hafif ve uçuşan kumaşların eşlik ettiği gelinlik modelleri ile sade ve zarif bir görünüme ulaşabilirsiniz.

 

Her Zaman Şık ve Elit: Otel Düğünleri

Eğer düğününüzü bir otelin balo salonunda gerçekleştirmeyi planlıyorsanız, otelin görkemine ve şatafatına uygun olan balo tipi ya da a kesim gelinlik modellerinden yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Gelin adaylarının gözdesi olan prenses gelinlik modelleri ile uzun kuyruk ve duvakları bir arada kullanarak ihtişamlı bir görünüm sergileyebilirsiniz.

 

Haberin Devamı

BambaÅŸka Bir Atmosfer: Tarihi Mekanlar

Belki bir köşk, belki bir yalı ya da saray... Tarihi Mekanlar yaşanmışlıkları ve geçmişi ile farklı bir atmosferi içinde barındırıyor. Eğer tarihi mekanda düğün yapmayı arzu ediyorsanız, geçmişe gönderme yapan vintage gelinliklerden yana tercihinizi kullanmanızı öneriyoruz. Fil dişi ya da krem tonları, dantel ve fırfır detayları vintage gelinliklerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

 

Dalga Seslerinin Eşlik Ettiği Kumsal ve Plaj Düğünleri

Muhteşem manzarası ve rahat konsepti ile son yılların yükselen düğün trendleri arasında yer alan kumsal düğünlerine kısa ve bohem tarzda gelinlikler eşlik ediyor. Kumda yürümenizi kolaylaştıracak şık sandaletler ile deniz kabuklarından yapılmış gelin tacı ve buketi kumsal düğününüze farklı ve uyumlu bir hava katabilir.

Düğün mekanı seçimine göre gelinlik modelleri

 

Dugunmevsimi.com tarafından hazırlanmıştır.  

BAKMADAN GEÇME!