Dekorasyonda mum kullanın!

Güncelleme Tarihi:

Dekorasyonda mum kullanın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 12:49

En önemli ve en çok kullanılan dekorasyon aksesuarlarından biridir mumlar. Siz de dekorasyonda mum şıklığından yararlanabilir, haberimizden ilham alabilirsiniz...

Haberin Devamı

Mumlarla evinizin her köşesinde farklı dekorasyonlar hazırlayabilirsiniz. Basit bir sehpayı ya da sıradan bir sofrayı mumlarla çok şık hale getirebilirsiniz. Çiçekler ve mumlarla sıradan bir köşeyi evinizin en sevimli köşesi haline getirebilirsiniz.

Dekorasyonda mum kullanın

Mumlarla yemek masanızın üstüne şık bir avize yapabilirsiniz. Renkli kumlarla kendinize şık şamdanlar hazırlayabilirsiniz. Kavanozlar ve renkli taşlarla oturma odanıza renk katacak mumluklar yapabilirsiniz. Farklı mumlar ve mumluklarla odanızda romantik bir hava oluşturabilirsiniz.

Dekorasyonda mum kullanın

Haberin Devamı

Renkli süslü mumlardan ve kandillerden kendinize romantik köşeler oluşturabilirsiniz. Güller ve mumlar olmadan sofranız tamamlanmış sayılmaz. Renkli mumluklarla sofranıza renk katabilirsiniz. Şamdanlar ve mumlarla masanızın üstüne şık bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. Şöminenizi mumlarla alevlendirebilir ve keyifli akşamlar yaşayabilirsiniz. Mumlarla ışıklandırdığınız banyonuzda günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Dekorasyonda mum kullanın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!