Dekorasyonda çizgi hakimiyeti

Güncelleme Tarihi:

Dekorasyonda çizgi hakimiyeti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 09:27

Çizgiler son zamanlarda kıyafetler için oldukça moda. Ama etrafınıza dikkatli bakarsanız, çizgilerin ev dekorlarında da hâkimiyet kurmaya başladıklarını görebilirsiniz…

Haberin Devamı

Enine boyuna hiç fark etmez, her dönem her üründe popülerliğini korur çizgiler. Duvar dekorasyonundan kırlentlere, mobilyadan beyaz eşyaya, halıdan aydınlatma ürünlerine kadar çizgilerin her yerde kullanıldığını rahatlıkla görebilirsiniz.

Daha çok tekstil ürünlerinde rastlayacağınız çizgi desenine siz de evinizde yer vermek istiyorsanız; çizgili ürünleri tek renk desensiz ürünlerle kombinleyin. Böylece göz yormayan bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dekorasyonda çizgi hakimiyeti


Çizgileri duvarlarınızda, tabak çanaklarınızda, koltuklarınızdaki küçük yastıklarınızda, kısacası, her yerde kullanabilirsiniz. Çizgi desenli eşyalarınızı sert hatlı geometrik desenler yerine çiçekli, yuvarlak hatlı eşyalar ile uyumlu bir şekilde eşleştirebilirsiniz. Farklı renkte çizgili ürünleri kombinlerken renk ve çizgilerin sıklığına dikkat etmelisiniz.

Dekorasyonda çizgi hakimiyeti


Çizgilerin grafik görüntüsü yatak odanıza tarz katacaktır. Çizgileri daha karışık desenlerle eşleştirerek, daha katmanlı bir havaya sahip olabilirsiniz. Çiçek desenlerini ya da başka tarzdaki çizgileri birbiriyle karıştırmaktan çekinmeyin. Çizgili çarşafları beyazlarla kullanmayı deneyin.

Haberin Devamı

Dekorasyonda çizgi hakimiyeti


Yerler çizgi desenini kullanmak için mükemmel noktalardır. Bir kilim ya da halı yardımıyla yerlerde çizgi kullanabilirsiniz. Daha klasik bir görünüm için siyah-beyaz çizgili kilimleri deneyin. Eğer zaten renkli ve iddialı desenlere sahip bir odanız varsa, inceden kalına doğru giden çizgilerin olduğu, renkli kilim ve halıları tercih edin.

Dekorasyonda çizgi hakimiyeti


Çizgileri seviyorsunuz ama onları evinizde kullanmaya çekiniyor musunuz? Perdeler çizgileri kullanmak için iyi bir tercihtirler. Üstelik perdelerde çizgi kullanmak şu sıralar çok moda. Yatay çizgili perdeleri tercih edin. Ama bunu evinize uyumlu natürel renkleri kullanarak yapın. Dekorasyon bir tutkudur, siz de dekorasyona ilgi duyuyorsanız, çizgiler, evinizde çok güzel alanlar yaratmanıza yardımcı olacaklardır.

Dekorasyonda çizgi hakimiyeti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!