Cool ve asi tavrın kitabını yazan Jean trendi

Güncelleme Tarihi:

Cool ve asi tavrın kitabını yazan Jean trendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 10:32

Son dönemlerde trend listeleri her sezon fazlasıyla değişiklik gösteriyor. Bu listelerdeki maddeler bir bir değişirken, değişmeyen tek bir madde var ki, başarılı cool görünümlerimizi ona borçluyuz. Evet, değişmeyen bu trend tabii ki jean’den başkası değil!

Haberin Devamı

Jean ilk tasarlandığı yıllardan itibaren süksesini artırmaya devam ediyor. İster günlük yaşantımızda, ister ofis stilimizde dilersek de bir partiye giderken kurtarıcı parçamız olmaya devam ediyor. Stil sahibi bir görünüm ve moda dünyasından uzak kalmamak adına, gardırobunuza hemen bu parçaları eklemeye başlayın.

İkinci el Modacruz Jean fırsatları için tıklayın.

Cool ve asi tavrın kitabını yazan Jean trendi

ASİ VE COOL TAVIR

Herkes yatırımını Jean’lere yaptıkça birçok farklı seçenek de ortaya çıktı. Artık herkesin zevkine göre bir kot bulması mümkün. İster düz ister dar paça, İspanyol paça ya da yüksek bel... Her kalıba göre bir Jean mutlaka mevcut. Dolabınızda yenilenmeye gitmek istiyorsanız size önerimiz Zara, Diesel, Mavi ve Levi’s gibi markaları incelemeniz. Asi ve cool bir tavra bürünmek istemez misiniz?

Haberin Devamı

İkinci el Zara Jean fırsatları için tıklayın.

İkinci el Diesel Jean fırsatları için tıklayın.

İkinci el Mavi Jean fırsatları için tıklayın.

İkinci el Levi’s Jean fırsatları için tıklayın.

TAMAMLAYICI UNSUR: SNEAKER

Mevsim geçişlerine en çabuk uyum sağlayan jean’leri tamamlamanın ve hedefi tam on ikiden vurmanın yolu ise; sneaker’lar! Artık jean’leri stiletto’larla tamamlamak out, sneaker ile kombinlemek in! Bu köşe kapmacalı moda oyununda jean’lerin en iyi arkadaşı onlar. Asi, modern, cool ya da feminen duruşunuzu çıtayı yükselterek topuklu ayakkabılar yerine sneaker’lar ile tamamlayın. Bunun için önerimiz ise Nike, New Balance ve Adidas gibi markalara yönelmeniz.

Cool ve asi tavrın kitabını yazan Jean trendi

İkinci el Nike fırsatları için tıklayın.

İkinci el New Balance fırsatları için tıklayın.

İkinci el Adidas fırsatları için tıklayın.

Bunları yapmanız dahilinde moda dersinden tam not alacağınıza eminiz. Moda dünyasında şık bir duruş için Jean ve sneaker’lar kolay ve güzel başlangıç. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!