Çiçekli gelin taçları

Güncelleme Tarihi:

Çiçekli gelin taçları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 15:08

Romantik bir gelinin en iyi aksesuarı birbirinden renkli ve güzel kokan çiçeklerdir…

Haberin Devamı

Özellikle de yaz mevsiminin geldiği şu günlerde kır düğünleri, sahil düğünleri, havuz başı düğünler çok yapıldığından gelinler saç aksesuarı konusunda çıkmaza düşebiliyorlar. Hâlbuki bu düğün konseptlerine en uygun saç aksesuarlarından biri de çiçekli gelin taçları…

Çiçekli gelin taçları sayesinde gelinliğiniz de siz de çok daha romantik ve yaz konseptine uyumlu bir gelin modeli olacaksınız. Çiçekli gelin taçlarınız hem vintage bir hava yaratacak hem de düğün konseptiniz ile uyum sağlayarak farklı bir kombin oluşturabileceksiniz.

 

Çiçekli gelin taçları

MİS GİBİ KOKAN GELİN TAÇLARI 

Haberin Devamı

Çiçekli gelin tacı konusunda özgürsünüz. İstediğiniz büyüklük, istediğiniz renk ve çiçeklerle bezeli bir gelin tacını çok kolay ve ekonomik bir şekilde elde edebilirsiniz.

Çiçekli gelin tacınızın arasında dağ kekiği veya lavanta gibi çiçeklerden de koydurduğunuzda sizi tebrik eden misafirler çiçek gibi kokan bir gelin diye arkanızdan konuşacaklar…

 

Çiçekli gelin taçları

Geceye gelinliğiniz, düğün mekanınız ve güzelliğiniz ile olduğu kadar farklı çiçeklerle bezeli gelin tacınızla da damga vurmaya ne dersiniz?

 

 dugun.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!