Çantanızı stilinize göre seçin

Güncelleme Tarihi:

Çantanızı stilinize göre seçin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 12:00

Kadınların vazgeçilmez aksesuarı çantalar her sezon yeni modellerle cezbediyor. Ancak önemli olan stile göre seçim yapmak.

Haberin Devamı

Çantalar kadınların en vazgeçilmez aksesuarlarının başında geliyor. Çanta seçimi hem vücut ölçülerine hem de kıyafetlere göre yapılırsa çok daha doğru bir şekilde görünümü tamamlıyor. Markaların her sezon ürettikleri farklı çanta çeşitleri mevcut. Günlük kullanılan çanta modelleri yanında geceleri ve değişik aktivitelerde kullanılan çanta çeşitleri de stilinizi tamamlamanıza yardımcı oluyor.

1. Omuz çantaları

Günlük hayatta kullanabileceğiniz çanta çeşitleri arasında omuz çantaları ilk sırada yer alıyor. Büyük modeller yanında fazla eşya taşıyan kadınlar için ideal olurken omuz çantaları genellikle deri, süet ve nubuk malzemeleri ile öne çıkıyor. Spor kıyafetlerle büyük omuz çantaları iyi bir birliktelik yakalarken daha şık kıyafet seçimlerinde ise çanta boyutlarını daha küçük tutabilirsiniz.

Haberin Devamı

2. Sırt çantaları

Gündelik hayatta sırt çantaları rahat ve konforlu yapılarıyla sıkça tercih ediliyor. Özellikle doğa aktivitelerinde, tatillerde ve seyahatlerde bu çantalar hayat kurtarıcı bir rol üstleniyor. Kumaş malzemeden yapılmış su geçirmeyen sırt çantaları sportif bir şıklık sergilerken, son zamanların şık detaylara sahip deri sırt çantaları ise cool ve havalı görünmek isteyenler için ideal bir seçim.

Çantanızı stilinize göre seçin

3. Portföyler

Gündelik hayatta sıkça karşımıza çıkan portföyler farklı yapılarıyla artık sadece gece gezmelerinde tercih edilmiyor. Büyük boyutlu portföy çantaları ile spor ve şık görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Daha küçük boyutta olan portföyler ise gece şıklığını hareketlendiren seçimlerden biri.

4. Hobo çantalar

Son yıllara damga vuran çanta modellerinin başında gelen büzgülü hobo çantalar günlük hayatta spor ve şıklığı bir araya getiriyor. Deri hobo çantalar şık bir görünüm yaratırken kumaş hobo çantalar ise spor kıyafetlere farklı bir stil katıyor. Parlak mini hobo çantalar ise gece çıkarken star parçalar arasında.

5. Tote çantalar

Haberin Devamı

İki küçük sapı olan tote çantalar elle taşınan bir yapıya sahip. Tote çantalar kıyafetlere daha stil sahibi bir görünüm katıyor. Özellikle trençkot ve kumaş paltolarla tote çantaları bir arada kullanarak göz alıcı ve alımlı bir stil yaratabilirsiniz.

Çantanızı stilinize göre seçin

6. Alışveriş çantaları

Kumaş alışveriş çantaları ile rahat bir hava estirebilirsiniz. Kahvaltıya veya alışverişe giderken en salaş kıyafetlerinizle bu çantaları kombinleyerek konforlu bir stile imza atın.

7. Clutch çantalar

Clutch çantalar küçük boyutları ve süslü yapılarıyla akşam yemeklerinin ve davetlerin en gözde modelleri arasında. Sade bir kıyafetle metalik renklerde bir clutch seçerek trend bir görünüm yakalayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!