Bu sezonun trendi desenli pantolonlar

Güncelleme Tarihi:

Bu sezonun trendi desenli pantolonlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 13:09

Bahar ve yaz aylarında sokaklarda sıkça karşılaştığımız desenli pantolonlar bu senenin favorilerinden oldu. Peki, desenli pantolonları nasıl kombinleyebilirsiniz?

Haberin Devamı

2016 yılının trendleri arasında desenli pantolonlar ve stickerlı modeller podyumlar kadar sokakları da kasıp kavuruyor. Özellikle bahar ve yaz aylarında sıklıkla karşılaşılan desenler bol ve kısa paçalı pantolonlarda kendini gösterirken boru paça pantolon ve jeanler de bu trende öncülük ediyor. Yüksek bel pantolonların altın çağını yaşadığı son günlerde botanik bahçelerinden ve doğadan ilhamını alan pantolon modelleri vitrinleri süslerken havalı görünmeye de yardım ediyor.    

Bu sezonun trendi desenli pantolonlar

Bu yaz başından beri oldukça moda olan bol kısa paça pantolonlar da farklı desen seçenekleri ile herkesin en sık tercih ettiği kombinlerin başında yer alıyor. Rahat ve konforlu bir tarzı olan bu pantolon modellerinde özellikle retro desenler oldukça hoş duruyor. Uzun boylu ve zayıf olanların rahatlıkla uygulayabileceği bol paça desenli pantolon trendinde üst tarafı daha minimal tutmakta fayda var. Desenli pantolonunuzu bomber ceket ve basic t-shirt ve bluzlerle oldukça havalı bir hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bol paça kombininizi daha casual bir havaya sokmak için sweatshirt ve sneakerlardan yararlanabilirsiniz. Daha havalı bir görünüm içinse desenli pantolonunuzu nude tonlarda bir ayakkabı ve şık bluzlerle oldukça çekici hale getirmeniz mümkün. Kış aylarında cool bir görüntü yakalamak için bol desenli pantolonları salaş sade kazaklarla ve bootielerle kombinleyerek stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca dantel kısa bluzlerle kombinleyeceğiniz desenli pantolonları stilettolarla şık bir davet ve kokteylde de giymek mümkün.

Bu sezonun trendi desenli pantolonlar

Boru paça desenli pantolonlar ise çiçek ve doğa desenleriyle öne çıktığı kadar geometrik desenlerle de iddiasını ortaya koyuyor. Bu modeller bol paça pantolonlara göre vücut kusurlarını daha fazla kapattığı için hemen hemen her vücut tipine uygun bir kesim bulmak daha kolay. Boru paça desenli pantolonları şık bir gömlek ve stiletto ile tamamlayarak en iddialı davetlere bile katılabileceğiniz gibi basic bir t-shirt ve babetlerle kombinleyerek günlük koşturmacanızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu sezonun trendi desenli pantolonlar

Desenli pantolonlarınızı minik ve omuz aksılı çantalarla tamamlayarak gözlerin pantolonunuzda kalmasını sağlayabilirsiniz. Büyük ve iddialı çantalar görünümünüze hantal bir hava verebilir bu nedenle minik çantalar daha sade ve şık bir görüntü oluşturur.

BAKMADAN GEÇME!