Bu kıyafetlerin modası hiç geçmiyor!

Güncelleme Tarihi:

Bu kıyafetlerin modası hiç geçmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 16:35

Bazı kıyafetler kombinlemesi kolay oldukları ve hiçbir zaman modası geçmeyeceği için gardıropların baştacıdır. İşte onlardan bazıları...

Haberin Devamı

Trendlerin peşinde koşmaktan yorulanlar ve klasikten vazgeçmeyenler için en önemli şey modası geçmeyen kıyafetleri tercih etmektir. Trendlerin sabun köpüğü gibi olduğu çağımızda stil sahibi bir görüntü elde etmek için klasik parçalara yatırım yapmak ve 'az çoktur' felsefesini benimsemek en akıllıca yöntemlerin başında geliyor. İşte modası hiç geçmeyen kıyafetler:

 

1. SİYAH MİNİ ELBİSE

Bu kıyafetlerin modası hiç geçmiyor

Kadınların yıllardır dolaplarının baş tacı olan mini siyah elbiseler hala ilk günkü popüleritesini koruyor. Son dakika buluşmaları veya davetlerinde hayat kurtarıcı parça etmeniz gereken detaylardan. Siyah stiletto ve siyah clutchla kombinleyebileceğiniz elbisenizle çok kısa süre içerisinde her türlü davete hazır bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

 

 

Haberin Devamı

2. SİYAH PANTOLON

Bu kıyafetlerin modası hiç geçmiyor

 

Pamuklu veya yünlü kumaştan yapılmış iyi kesimli boru paça veya dar bir pantolon her türlü iş davetinde oldukça işinize yarar. Beyaz bir gömlekle veya bir bluz ve ceketle kombinleyeceğiniz pantolonunuzu günlük hayatta beyaz t-shirt ve beyaz sneakerlarla spor bir hale de getirebilirsiniz. Siyah pantolonunuzu uzun yıllar giyebilmek için kaliteli bir kumaş ve kesime yatırım yapmanız doğru olacaktır.  

3. BEYAZ GÖMLEK

Bu kıyafetlerin modası hiç geçmiyor

Dolapların vazgeçilmez parçalarından biri de şüphesiz beyaz gömleklerdir. Klasik kesim ve iyi kumaştan yapılmış bir beyaz gömlek, sizi iş davetlerinde yalnız bırakmayacağı gibi günlük hayatınızda da pek çok kombin seçeneğiyle oldukça işinize yarayacak temel parçalardandır. Gündüz giydiğiniz gömleğinizi uygun bir etekle geceye de uyarlayabilir ve kombin sıkıntısı yaşamazsınız.

 

4. KALEM ETEK

Haberin Devamı

Bu kıyafetlerin modası hiç geçmiyor

Şıklığın en iyi temsilcilerinden kalem etekler yıllardır klasik olmaya aday görüntüleriyle hem iş hayatında hem de gündelik hayatta en çok tercih edilen modellerden olmaya devam ediyor. Koyu renkli kalem eteğinizi beyaz gömleklerinizle kombinleyerek iş toplantılarında giyebileceğiniz gibi haftasonları renkli tshirtlerle ve babetlerle kombinleyerek spor şık bir tarza bürünebilirsiniz. Kalem etek seçimi yaparken eteğin vücudunuza tam oturması ve potluk yapmaması gibi detayları göz ardı etmeyin.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!