Baharı çiçeklerle karşılıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Baharı çiçeklerle karşılıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 10:26

Enerjimizi tazeleyen ve içimizi açan çiçek desenleri, Mart ayının gelmesi ile doğanın tüm pozitif enerjisini stilimize taşıyor!

Haberin Devamı

Kadınların feminen, cesur ve masum özelliklerini ortaya çıkaran renkli çiçek desenleri, bu kez sınır tanımıyor. Elbise, şort ya da tişörtleri işgal eden bu desenlerin, trend listelerine adını altın harflerle yazdırdığı günlere hoşgeldiniz.

Baharı çiçeklerle karşılıyoruz

İkinci el çiçek desenli elbiseler için tıklayın!

Trendlerin popülaritesi her sezon büyük değişim gösteriyor. Ama bir trend var ki, sıcak havaları hissettiğimiz anda onu akla getirmemek imkansız. Hem podyumda, hem sokaklarda fazlasıyla göreceğimiz bu floral desenler, uzun bir süre gardırobumuzu güncelleyecek olan trendler arasında yer alacak gibi görünüyor.

SANAT İLE FLÖRT

Haberin Devamı

Çiçek desenleri her bir kıyafette yer alarak, adeta bizi birer çiçek bahçesine dönüştürüyor. Gardırobunuz için ideal bir yatırım olacak bu desenli parçalar, adeta Vincent Van Gogh ve Degas’nın tablolarından fırlamışçasına sanat ile flört ediyor. Bu kez onları tek tek kullanmak yerine, bir takım gibi bir arada da kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Koton, Mango ve Topshop bu desenler için uygun markalar. 

Baharı çiçeklerle karşılıyoruz

İkinci el Topshop fırsatları için tıklayın!

İkinci el Mango fırsatları için tıklayın!

İkinci el Koton fırsatları için tıklayın!

Renklerin en iyi arkadaşı olan çiçek desenleri, bizden yıldızlı 10 alıyor. Bu desenler gücünü doğanın ta kendisinden alıyor ve yeri de oldukça sağlam. Pantolonlarda farklı kesimlerde yer alırken, gömleklerde zarif bir şekilde vazgeçilmez oluyor. 

Baharı çiçeklerle karşılıyoruz

İkinci el çiçek desenli gömlek fırsatları için tıklayın!

İkinci el çiçek desenli pantolonlar için tıklayın!

Naif çiçeklerin süslediği stilinizi bir doz daha kuvvetlendirmek adına aksesuarlardan da yardım alabilirsiniz. Bu aksesuarlar sizi sıkıcı bir stilden kurtarıp, spot ışıklarını üzerinize çekmeye yarayacak. İster bileklik olsun, ister fular ya da eşarp; bu bahar her yerde rengarenk çiçekler açmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Baharı çiçeklerle karşılıyoruz

İkinci el bileklik fırsatları için tıklayın!

İkinci el fular/eşarp fırsatları için tıklayın!

Rahat ve günün her saatinde her duruma ayak uydurabilen bu tasarımlar, inanıyoruz ki dolabınızda kendilerine fazlasıyla yer edinecek. Romantik bahar çiçekleri her yanımızı sardı!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!