Bahar alışverişi listenize eklemeniz gereken 6 cool parça

Güncelleme Tarihi:

Bahar alışverişi listenize eklemeniz gereken 6 cool parça
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 11:26

Hava sıcaklıklarının yavaş yavaş artmasıyla bahar koleksiyonları da ortaya çıkmaya başladı. İşte bir an önce almanız gereken yeni sezonun trend parçaları...

Haberin Devamı

Bahar aylarına az bir zaman kala vitrinler de en yeni trendlere göre şekillenmeye başlıyor. Yeni bir mevsime yeni kıyafetlerle taze bir başlangıç yapmak için bahar alışveriş trendlerine göz atmadan karar vermeyin. Sezonun en trend parçalarını kendi stilinize göre uyarlayarak görüntünüzü yenileyebilirsiniz. İşte bahar alışverişinde şans vermeniz gereken parçalar:

1. Kırmızı pantolon

Kırmızı her ne kadar kış rengi olarak bilinse de bu sezon bahar ve yaz aylarında sıcaklığı daha yükseğe çekeceğe benziyor. İddialı ruhu ile kırmızı bu sene hiç olmadığı kadar moda. Kırmızının size yakışan bir tonunu bulup bol kesimli bir pantolonla cool görünün.

Bahar alışverişi listenize eklemeniz gereken 6 cool parça

2. Büstiyer

Haberin Devamı

Hemen hemen her yerde karşımıza çıkan büstiyerler bu bahar aylarında spor salonlarından sokaklara fırlayacak gibi görünüyor. Pantolonlarınızın üzerine büstiyerlerinizi geçirerek sokak modasına cool bir görünüm katabilirsiniz. Büstiyerlerinizi şehir hayatına uydurmak için üzerine ince gömleklerinizi giyebilirsiniz.

3. Renkli taytlar

Spor hayatımızın her yanını sararken spor kıyafetler de bir o kadar trend halini almaya başladı. Spor kıyafetlerin giderek lüks halini almaya başlaması ile spor kıyafetleri günlük hayatta da tercih etmek son derece şık görünmenizi sağlıyor. Özellikle renkli bloklara sahip olan ihtişamlı taytlarla hem vücudunuzu ortaya çıkarabilir hem de cool bir hava estirebilirsiniz.

Bahar alışverişi listenize eklemeniz gereken 6 cool parça

4. Pembe kıyafetler

Önümüzdeki sezon pembenin her tonu ile karşılaşmanız mümkün. Pembe sezona en çok damgasını vuran renklerden birisi olacağa benziyor. Pembe kıyafetler de bahar aylarında çocuksu ve romantik halleriyle en çok öne çıkan parçalar arasına girmeye aday.

5. Etnik tasarımlar

Yerel tekniklerle hazırlanmış olan etnik çizgilere sahip bluz ve elbiseler cool ve çarpıcı görünmenin en kestirme yolu. Bu parçaları modern görünümlü jean veya spor ayakkabı gibi parçalarla birleştirerek sofistike bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bahar alışverişi listenize eklemeniz gereken 6 cool parça

6. Şeritli pantolonlar

Sezonun en popüler trendlerinden biri de yanları şeritli pantolonlar. Bahar aylarında pastel tonları ile karşımıza bolca çıkacak olan rahat kesim şeritli pantolonları ipek gömlek, blazer ceket, spor büstiyer veya basic bluzlarla birlikte giyerek cool ve çabasız bir şıklık yakalayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!