Aynaların gücü adına!

Güncelleme Tarihi:

Aynaların gücü adına
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 12:11

Nişantaşı’nda bugün açılan adidas, bir mağazadan fazlası olmayı, semte yeni bir ruh kazandırmayı hedefliyor. Peki amacına ulaşabilecek mi? Öncesinde adidas Originals Nişantaşı’na girdik ve yerinde inceledik.

Haberin Devamı

Bugün Nişantaşı’nı turlayacaklardansanız, Teşvikiye Camii’nin tam önüne park etmiş bir minibüs dikkatinizi çekecek. Bu araç aslında bir foto kabin. İsteyenler içine girip, çılgın ve komik aksesuarlar takıp fotoğraf çektirebiliyor. Tam karşısında ise mağaza. Toplam 402 metrekare ve iki kattan oluşan büyük mağazaya aynalı kapılardan giriyoruz.

adidas Originals Nişantaşı’, markanın tüm dünya metropollerinde hayata geçirdiği ‘Key City Attack’ projesinin bir örneği. Key City Attack; şehrin ilhamından hareketle, markayı bir şehirle beraber tanımlama stratejisi. Malum İstanbul, moda ve sanatın merkezi, her daim canlı bir metropol. adidas mağazasını bu ilhamla açtı.

Aynaların gücü adına

Fotoğraflar: Selçuk Şamiloğlu

Haberin Devamı

Mağazada sadece ürün satılmayacak. Moda, müzik ve sanatla birleştirilecek. Yani alışveriş yaparken bir konsere tanıklık edebilir ya da düzenlenen workshop’da satın aldığınız ürünü kişiselleştirebilirsiniz.

Mağazada sınırlı sayıda satışa çıkan ya da sezon koleksiyonlar dışında sınırlı sayıda üretilen birçok ürün de yer alacak. Ayrıca bir de nostalji bölümü var. Klasik tasarımlar yeniden yorumlanarak karşınıza çıkacak.

Etkinlik için süperkahramanları aratmayacak bir ekip oluşturuldu: Tamer Yılmaz, Nil Ninat, Hande Can Yüce, Simla Canpolat, Beril Kayar, Begüm Tank, Gizem Barlak, Cansu Melis Karakuş, Bedirhan Soral, Ayça Girgin ve Ayşe Dilek... Kimi çiçek tasarımcısı, kimi model, kimi blogger, kimi fotoğrafçı. Hepsi alanında başarılı, şehrin stiline yön veren isimler. Onlar, ‘Team Original’ ekibinin üyeleri. Cumartesi de markanın ruhunu taşımak için Nişantaşı sokaklarında olacaklar.

BAKMADAN GEÇME!