Anneler için hayat kurtaran 6 giyim önerisi

Güncelleme Tarihi:

Anneler için hayat kurtaran 6 giyim önerisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 14:26

Anne olmak dünyanın en zor mesaisi. Bir yandan minik canavarınızın ihtiyaçlarını karşılamak zorundasınız, diğer yandan kendinizi de ihmal etmeyip günlük hayattaki varlığınızı devam ettirmelisiniz. Çünkü çocuğunuzla ilgileneyim derken hayattan vazgeçmek sizi psikolojik olarak da negatif olarak etkileyebilir. Yani tüm bu mesaiye koştururken kendinize de iyi bakmalı, güzel görünmeli ve kendinizi iyi hissetmelisiniz. Peki nasıl?

Haberin Devamı

Merak etmeyin bunu gerçekleştirmenin de pratik yöntemleri var. Doğru seçimlerle tüm gün miniğinizin peşinden koşabilir aynı zamanda stil sahibi görünebilirsiniz.

Rahatlığınız kıyafetlerinize yansısın!

Çocuk demek eğilip kalkmak, koşup durmak, vücudu esnetmek demek. Bu nedenle kıyafetleriniz tüm bu hareketlere izin verecek derecede rahat olmalı. Tabii bu demek değil ki penyeleri çekin başka da bir şey giyinmeyin. Bunun daha doğrusu mesela kalem bir pantolon yerine bol paçalı geniş bir pantolon seçin. Üzerinize de düğmeleri size her daim sıkacak bir gömlek yerin geniş bir bluz tercih edebilirsiniz.

Anneler için hayat kurtaran 6 giyim önerisi

Haberin Devamı

Tek parça elbiseler hayat kurtarır

Çift parça kıyafet demek iki kere düşünmek, bir şeyleri bir şeylerle uydurmak için ayna karşısında vakit geçirmek demek. Bu nedenle pratik bir yol tercih edip tek parça bir elbiseyi kafanızdan tek seferde geçirip hem stil hem de rahat olabilirsiniz.

Anneler için hayat kurtaran 6 giyim önerisi

Basit renkler tercih edin

Fazla renk, uyum sağlamak için fazladan efor harcamak anlamına gelir. Ancak çocuğunuzun peşinden koşturduğunuz için siz bu zamana sahip değilsiniz. Bu nedenle kıyafetlerini alırken; beyaz, bej, siyah, kahve, lacivert gibi natürel tonları tercih edin. Bu tonların her biri birbiri ile güzel duracak ve size yormayacaktır.

Anneler için hayat kurtaran 6 giyim önerisi

Aksesuarların gücünden yararlanın

Çok basit bir kıyafetle dışarıya çıkmış olabilirsiniz. Ancak doğru bir aksesuarı o kıyafetin doğru yerine kondurarak farklı bir stil yakalayabilirsiniz. Bu nedenle siz siz olun, bir şapka veya bir gözlük ve belki de bir fularla o basit kıyafeti düşünülmüş stil bir kıyafete dönüştürün. Çok akıllıca olmaz mı?

Haberin Devamı

Anneler için hayat kurtaran 6 giyim önerisi

Özenli görünmeyi elden bırakmayın

Rahatlık ve özensizlik arasında çok ince bir çizgi vardır. Bu nedenle spor kıyafetleri tercih ederken, mesela dar paça bir kot giyerken altına terliğinizi değil de spor ayakkabınızı geçirmeyi ihmal etmeyin. Spor kıyafetler basit tarzları ile sizi hem şık hem de stil gösterecek en önemli silahlarınızdır.

Anneler için hayat kurtaran 6 giyim önerisi

Hayatınızı zorlaştırmayın

Miniğinizin peşinde koşarken onunla birlikte siz de çok kirleneceksiniz. Bu nedenle kıyafetlerinizi seçerken pamuklu ve kolay temizlenebilir kumaşlardan yapılmış olmalarına dikkat edin. Böylece temizlemek de kirletmek de daha kolay olur. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!