Abiye trendlerinde yükselişe geçenler

Güncelleme Tarihi:

Abiye trendlerinde yükselişe geçenler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 11:00

Yaz mevsimin gelmesi ile birlikte mezuniyetler, düğünler ve özel davetlerin sezonu gelmiş demektir. Bu özel günlerde trendlerde uzak kalmamak ve tüm gözleri üzerinize çekmek için size verdiğimiz stil ipuçlarını aklınızın bir köşesine yerleştirmenizi tavsiye ediyoruz.

Haberin Devamı

Sokaklarda olduğunuz gibi özel davetlerde de hız kesmeden güzelliğinize güzellik katmak için bu sezonun trendlerini iyice ezberlemelisiniz. Örneğin hangi renkler yeniden ön planda, hangi tarz elbiseler sizi daha güzel gösterir gibi… O halde şunu belirtelim; kesinlikle doğru yerdesiniz!

Modacruz’da abiye fırsatları için hemen tıklayın!

 

SİYAH VE PASTEL RENKLER YİNE BAŞ ROLDE!

Abiye trendlerinde yükselişe geçenler

Davetlerin vazgeçilmez rengi daima tek başına birinciliği sürdürse de bu kez ona meydan okuyan renkler var! Pastel tonları bu dönemde her ortamda görebilirsiniz. Üst grupları, abiyeler, pantolonlar… Her yerde karşımıza çıkan bu romantik renkleri siz de gardırobunuza eklemeyi ihmal etmeyin. Unutmayın bu tarz gecelerde sıradanlıktan uzak olmak en ideali! Klasik parçalardan uzak kalmaya çalışın.

Haberin Devamı

İkinci el siyah abiye fırsatları için tıklayın!

İkinci el pudra rengi abiye fırsatları için tıklayın!

 

UPUZUN KUYRUKLU ELBİSELER YERİNE MİNİ ELBİSELERİ TERCİH EDİN

Abiye trendlerinde yükselişe geçenler

Mezuniyet, düğününüz ya da en iyi arkadaşınızın düğünü… Bu özel geceler dört gözle beklenen zamanlardır ve bu zamanlarda en mükemmel halinizle ortalarda salınıyor olmak da en büyük hakkınız. Yıllar geçtikten sonra bile hatırlayacağınız bu gecelerde, başkalarının gözünde de unutulmaz olmak için yapmanız gerekenlerden biri de herkesten farklı olarak uzun bir gece elbisesi giymektense, yaşınıza yakışır bir biçimde giyinmektir. Bu özel davetlerde mini giymeniz anlamına gelse bile… Genelde bir davet olduğunda gözler hemen upuzun kuyruklu elbiselere gider. Ancak hem sizin rahatınız hem de cool duruşunuz için mini elbiselerden de yardım alabileceğinizi sakın unutmayın! İnce ve güzel bacaklarınız da varsa bunu en çok hak eden sizsiniz demektir.

Haberin Devamı

İkinci el mini elbise fırsatları için tıklayın!

 

En iyi yatırım parçalarından biri olan abiye elbiseler ile vücudunuzu tanıyarak giyerseniz elegan bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yaz davetlerinde kusursuz bir şekilde boy göstermek için yapmanız gerekenler işte bu kadar basit. Çok aşırıya kaçmadan, her şeyi dozunda ayarlarsanız tüm gözler ve spot ışıkları üzerinize çevrilecektir. 

 

modacruz.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!