Abiye kıyafet seçimi nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

Abiye kıyafet seçimi nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 09:19

Vücut hatlarına göre abiye seçmenin kuralları, vücut proporsyonunuzu nasıl en iyi şekilde gösterebilirsiniz? Büyük basen için ve ince belli görünmenin sırları!

Haberin Devamı

Abiye kıyafetler; Zara, Mango, Yargıcı, Park Bravo, Pierre Cardin, İpekyol ve ADL gibi ünlü markaların imzaları ile karşınızda! Abiye elbiseleri seçerken vücut hatlarınızı iyi bilmeniz ve vücudunuzu iyi tanımanız gerekiyor. Kusurlu yanlarınızı kapatıp daha estetik olan yerlerden dekolte vererek proporsiyonunuza uygun giyinmeniz mümkün. Örneğin göğüsleriniz ve baseniniz büyükse ve beliniz inceyse belinizi ortaya çıkaracak örneğin bel dekolteli bir elbise seçimi yapabilirsiniz. Eğer yalnızca baseniniz büyükse göğüs altına kadar daralan ve göğüs altından genişleyen kıyafetler ile baseninizi gizleyebilirsiniz.

 

Abiye kıyafet seçimi nasıl yapılır

 

Haberin Devamı

Karnınız büyükse bu defa iki parçalı ve karına dek uzanan kruvaze kesimli elbiseleri seçmeniz gerekir. Saten ve kadife kumaşlar cesur seçimlerdir. Eğer fiziğinize güveniyorsanız tercih etmelisiniz. Boyunuz kısaysa uzun abiye kıyafetlerden uzak durmalısınız. Bunun yerine mini elbiseleri tercih etmeniz gerekir. Aksesuar, saç, makyaj ve ayakkabı seçiminde bir bütünlük olmalıdır. Uzun ve kuyruklu elbiseleri taşıyabilmek için mutlaka çok yüksek ayakkabılar tercih etmeniz gerekir. Kısa elbiselerde ise daha düşük ve ince topuklar şık duracaktır.

 

İkinci El marka abiye kıyafetler ve fiyatları Gardrops.com’da

 

UZUN ABİYE KIYAFETLER İLE HOŞ BİR DOKUNUŞ

Klasik bir tarzınız mı var yoksa modern mi? Işıltılı ve parıltılı elbiselerden mi hoşlanırsınız yoksa sade bir stiliniz mi var? Şifon ve dantel mi seversiniz yoksa saten ve kadife mi? Aradığınız tüm özelliklerin hepsini bir arada bulabilirsiniz.

Tesettürlü bayanlar için özel olarak üretilen bolerolu tuvaletler ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Tesettürlü bayanlar, saten ve mavi işlemeli uzun tuvalet ile yine elbiseyi tamamlayan mavi boleroyu kullanabilirler. Krem rengi ve üst kısmı inci boncuklarla işlemeli uzun elbiseyi de tercih edebilirsiniz. Yavruağzı, bebe yaka, kol manşetleri boncuk işlemeli elbise, siyah üzerine altın yaldızlı brokar elbise, üzeri beyaz etekleri zümrüt yeşili elbise, kırmızı işlemeli elbise, nar çiçeği yakası çiçek detaylı elbise ya da yeşil belden kemer detaylı ve dik yakalı elbise modellerini seçebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sade bir tarzınız varsa düz renk balık tuvaletleri tercih etmeniz mümkündür. Şifon ve dantel elbiseler sade stilinizi tamamlayacaktır. Eğer daha klasik ve gösterişli bir elbise isterseniz; payetli, işlemeli, taşlı ve boncuklu modelleri öneriyoruz.

 

Abiye kıyafet seçimi nasıl yapılır

İkinci El uzun abiye kıyafetler online satış için Gardrops.com.

 

 

MİNİ ELBİSELERİN KARŞI KONULMAZ CAZİBESİ

Mini elbiseler, kısa boylu ve zayıf bayanların ilk tercihi olmalıdır. Fırfırlı, pırıltılı, işlemeli, taşlı, payetli, kurdele detaylı, gül detaylı, kemerli, şifon, desenli, kruvaze, ile bu elbiseler gardrobunuzun vazgeçilmezi olacak. Drapeli, tüllü, büzgülü, asimetrik kesimli, piliseli, straplez, m yakalı, tek omuzlu, askılı, dantelli elbiseler ise gösteriş ve ihtişamdan hoşlanan kadınların tercihi olacak. Elbise seçiminde katılacağınız organizasyonun özelliklerine göre tercih yapmanız uygun olacaktır. 

Haberin Devamı

Hande Can Yüce'nin ünlü gardrobu için tıkla


Gardrops.com tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!