Abin fenomen bebeğim

Güncelleme Tarihi:

Abin fenomen bebeğim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 15:21

Küçük bir kasabada dünyaya geldi, blog’u sayesinde uluslararası bir stil ikonu oldu. Şimdi kendi markası, dergisi, iki milyon dolarlık şahsi serveti var. Evli, mutlu, çocuklu. Erkek takipçileri, saçını kestirdiği kuaföre gitmek için toplanıp otobüs kaldırıyor. Son dönemin en popüler erkek model ve blogger’ı Mariano Di Vaio’yla konuştuk.

Haberin Devamı

Hayran kitlenizin büyük bir çoğunluğu kadınlardan oluşuyor. Ama siz yaşadığımız çağa göre erken sayılabilecek bir yaşta, 25’inizde evlendiniz. Hayranlarınızın tepkisinden korkmadınız mı?
-Neden korkayım ki? Sonuçta hayranlarım beni seviyor, birlikte olduğum, sevdiğim kadını da severler diye düşündüm. Eleonora ile bir sene çıktık, o dönemde de olumsuz hiçbir tepki almadım. Evlilik, hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri oldu.

Yakın zamanda baba da oldunuz...
-Evet, küçük prensim Nathan Leone Di Vaio kasım ayında dünyaya geldi. Çok mutluyuz, hayatımızda yeni bir dönem başladı. Umarım birkaç çocuğumuz daha olur, kalabalık bir İtalyan ailesi olabiliriz.

Abin fenomen bebeğim

Haberin Devamı

Uluslararası bir stil ikonu olarak, ‘babalık’ konusu stilinizi nasıl etkileyecek peki? Değiştirecek mi?
-Sanmıyorum. Stil dediğiniz konu zaman içerisinde oturan bir şey ve bence sadece giysilerle ilgili de değil. Kendinize nasıl baktığınızla, yaptığınız spordan, cilt bakımınıza, tıraş biçiminden saç kesiminize kadar pek çok şeyle alakalı.

Özellikle de saçla sanırım. Saç kesiminiz çok popüler; yaptırmak isteyenlere dev hizmet olarak kuaförünüze özel tur düzenleniyor.
-Gerçekten kuaförüm Vogue Parrucchier fenomene dönüştü. Ben küçük bir kent olan Perugia’da yaşıyorum. Kuaförüm de oralı. Dört sene önce blog’umda adresini paylaşmıştım. O günden beri Milano’dan otobüs kaldırıyorlar. Dört saatlik yol! Dükkânı büyütmek zorunda kaldı. Bazen ben bile yer bulamıyorum.

Abin fenomen bebeğim

STİL İKONUNDAN ALIŞVERİŞ LİSTESİ
◊ İyi dikilmiş, kaliteli birkaç gömlek mutlaka edinin. Siyah, beyaz ve mavi gömleğiniz mutlaka olmalı.
◊ Havalı bir güneş gözlüğünüz olsun. Güneş gözlüğü sizi bir anda James Bond’a döndürebilir.
◊ Sneaker trendi sizi genç ve dinamik gösterir. Güzel bir spor ayakkabı edinin. Kumaş pantolonla bile takımlayabilirsiniz.
◊ Sweatshirt deyip geçmeyin, son dönemin en ‘cool’ parçası sweatshirt’ler. Bu sezon bolca alın.
◊ Erkeğin en önemli aksesuarlarından biri saatidir. Paraya kıyın, şık bir saat alın.

Haberin Devamı

Abin fenomen bebeğim

Mariano Di Vaio, LC Waikiki'nin yüzü.

BAKMADAN GEÇME!