8 adımda moda haftalarından sezona bakış

Güncelleme Tarihi:

8 adımda moda haftalarından sezona bakış
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 10:09

Gelecek sezonun öne çıkan trendleri hangileri? Sokaklarda en çok hangi kıyafetleri göreceğiz? İşte 8 adımda moda haftalarından sezona bakış...

Haberin Devamı

Moda dünyasının belkemiği moda haftalarının sona ermesi ile birlikte yeni sezonun kodları da öne çıkmaya başladı. Sezonun en güçlü trendleri tasarımcıların stil kodlarını özgün bir şekilde yorumlaması ile çok daha dikkat çekici bir hal alıyor.

İşte moda haftalarından geriye kalanlar:

1. Büyük çantalar

Gelecek sezonun öne çıkan trendleri arasında güçlü ve iddialı tasarımları ile çantalar önemli yer kaplıyor. Büyük boy çantalar seyahat temasını ön plana çıkarmanın yanında kadınlar kadar erkeklerin de kurtarıcı parçalarından biri olmaya devam ediyor.

8 adımda moda haftalarından sezona bakış

2. Hoodie

Şapkalı sweatshirt'ler olarak tanımlanan hoodie trendi gelecek sezonun en can alıcı trendi denebilir. Hoodie sweatshirt'ler sokak modasında ve günlük giyim parçalarında sıklıkla karşımıza çıkacak olan bir detay gibi görünüyor. Hoodie sweatshirt'leri rahat kıyafetler kadar etek ve pantolonlarla birlikte de giyebilirsiniz.

Haberin Devamı

3. Etnik dokunuşlar

Etnik detaylara sahip olan tasarımlar son dönemlerin yükselişte olan trendlerinden. Gelecek sezon bolca karşımıza çıkacak olan etnik parçalarla son derece sofistike ve çarpıcı bir stil edinebilirsiniz.

8 adımda moda haftalarından sezona bakış

4. Çizgiler başrolde

Geometrik desenler ve çizgilerin başrolde olduğu gelecek sezon trendleri arasında çizgileri yine çizgilerle veya geometrik desenli parçalarla tamamlamak moda. Desen karmaşası ve göz alıcı görünmek önümüzdeki sezonun stil sırlarından birini oluşturuyor.

5. Mavi

Mavi gelecek sezon hem kıyafetlerde hem de makyaj tekniklerinde en çok tercih edilecek olan renkler arasında. Özgürlüğün ve huzurun temsilcisi olan bu renk ile kendinizi çok daha rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz.

8 adımda moda haftalarından sezona bakış

6. Şal yaka

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon ilk sinyallerini veren şal yaka konsepti gelecek sezona iddialı bir giriş yapıyor. Ceket, bluz ve montlarda artık sıklıkla şal yaka formunu görmek mümkün. Şal yaka parçalarla bohem bir stili ön plana çıkarabilirsiniz.

7. Eşarp

Eşarp trendi gelecek sezonun en yenilerinden biri. Rengarenk eşarpları fiyonk şeklinde başınıza başlayarak 70'lerin boho stilini tekrar yakalayabilirsiniz.

8 adımda moda haftalarından sezona bakış

8. Pop art

Pop art desenler yeni sezonun en eğlenceli trendleri olmaya aday. Retro akımını çağrıştıran baskılı elbise ve bluzler 60'lı yılların esintisini günümüze tekrar taşımaya hazırlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!