6 adımda Kate Moss’un stilinden ilham alın

Güncelleme Tarihi:

6 adımda Kate Moss’un stilinden ilham alın
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 14, 2017 11:41

Cool kıyafetleri ve kendi özgü giyim tarzıyla dikkat çeken Kate Moss moda dünyasının en aykırı isimleri arasında. Siz de Kate Moss'un stilinden ilham alarak kombinlerinize farklılık katabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü top model Kate Moss mankenlik sektörüne adım attığı ilk günden beri aynı popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Kendine özgü stil kodları ve her daim cool kıyafetler içerisinde yılın trendlerini belirleyen ünlü manken farklı ve aykırı giyimin moda arenasındaki en iyi temsilcilerinden biri. Lüks ve hippi giyim tarzını mükemmel bir şekilde harmanlamayı başaran Moss, bohem tarzı ile de milyonların örnek aldığı isimlerin başında geliyor. İşte Kate Moss'un stilinden ilham almanın ipuçları:

1. Kürk parçalara gardırobunuzda yer açın

Kate Moss kürk detaylı her parçaya bayılıyor. Kış aylarında her türlü kıyafetini kürk parçalarla tamamlayan ünlü model kürkün çağrıştırdığı feminen ve lüks havayı en iyi şekilde yansıtıyor. Şık kıyafetlerinde kürkü sıklıkla tercih eden Moss, özellikle davet ve açılışlarda kürkün cazibesinden sonuna kadar yararlanıyor.

Haberin Devamı

6 adımda Kate Moss’un stilinden ilham alın

2. Dar pantolonlara şans tanıyın

Dar ve vücudu saran pantolonlar Kate Moss'un ince fiziğine çok yakışıyor. Özellikle deri pantolonlarla asi şıklığını sergilemeyi iyi başaran ünlü model, skinny jean modelleri ile de günlük kombinlerinde göz alıcı görünüyor. Dar pantolonlarını sade üstlerle tamamlayan model dengeli görünmenin sırlarını biliyor.

3. Babetler ve Kate

İnce fiziğini skinny pantolonların altına giydiği göz alıcı babetlerle tamamlayan model, tam bir babet aşığı. Narin fiziği ile babeti en iyi taşıyan kişilerden biri olan Moss, genellikle koyu renk babetlerle sokaklarda boy gösteriyor.

Â

6 adımda Kate Moss’un stilinden ilham alın

4. Hippi üstler

Bohem tarzın en iyi temsilcilerinden olan model hippi üstlerle harika görünüyor. Genellikle kısa şort ve dar eteklerle hippi üstleri çok iyi bir şekilde kombinleyen model yaz aylarında festivallere de sıkça bu kombinlerle katılıyor.

Haberin Devamı

5. Uzun çizmeler

Uzun çizmeler Moss stilini tanımlayan en iyi parçalardan. Topuklu çizmeleri şehir hayatında düz çizmeleri ise festivallerde sıkça kullanan ünlü manken, uzun çizme denilince akla ilk gelen isimlerin başında geliyor.

6 adımda Kate Moss’un stilinden ilham alın

6. Leopar deseni

Leopar desenin nasıl spor hale getirilebileceğini tüm dünyaya gösteren model leoparı çabasız şıklık ile harmanlamayı en iyi bilen isimlerden. Leopar desenli kıyafetleri ile Moss tarzına feminen bir dokunuş katıyor.

BAKMADAN GEÇME!