2017 yılının abiye modelleri

Güncelleme Tarihi:

2017 yılının abiye modelleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 13:53

Yeni sezon abiye ve gelinlik trendlerinin ilk kez sergilendiği Fashionist Abiye Gelinlik ve Damatlık Fuarı, bu yıl 17-19 Ocak tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yine binlerce ürünü alıcısı ile buluşturan bir moda organizasyonuna imza atmaya hazırlanıyor…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon abiye modasında çiçekli desenler çokça kullanılmıştı. Yeni sezonda bu desenler devam etse de kendini doğanın farklı desenlerinden esinlenen modellere bırakıyor. Kumaşlar dümdüz tek renk kullanıldığı kadar, doğada yer alan değişik desenleri de içinde barındırmaya devam ediyor.

2017 yılının abiye modelleri

Geçtiğimiz yıllarda canlı renkler daha çok revaçtayken 2017 yazında daha soft ve yumuşak renkler ön planda. Pastel pembe, mavi, somon ve sarı renkler yeni sezonun gözde renkleri arasında. 

2017 yılının abiye modelleri

Haberin Devamı


Yeni trend abiyelerde V yakalar ve volanlı kollar sıkça kullanılıyor. Vintage tarza dönüş yapan abiyeler, pek çok davet, organizasyon ve düğünlerin vazgeçilmez modelleri arasında yerini alacak. Taş, payet, boncuk gibi detaylar abiyelerde ufak ufak yer alsa da daha sadeleşen modeller ön planda. Dar kalıplı, etekleri uçuşmayan, vücuda oturan kesimler tercih ediliyor.

2017 yılının abiye modelleri

Bir süredir abiye sevenlerin gözdesi haline gelen straplez elbiseler ise yavaş yavaş azalıyor. Çift askılı ve az da olsa tek omuz elbiseler, balık kesim modeller 2017 yazının en çok tercih edilen modelleri olacak. Geçen yaz en çok kullanılan modellerden olan pileli etekler ise bu yıl tercih edilmiyor.

2017 yılının abiye modelleri

Şıklığı sadelikte arayan abiye modellerde çoğunlukla kısa, kalem boy kullanılırken öne çıkan unsur ise elbiselerin kesimi olacak. Kupları daha oturan ve esprili kalıplara kendini bırakan abiyelerde püskül gibi detaylar da bu yıl kullanılmıyor. 

2017 yılının abiye modelleri


Abiyede farklı kumaş seçenekleri arasında 2017 yazında en çok göreceğimiz kumaş ise tafta olacak. Soft renkler ve dar kalıplı abiyelerde tafta, hem sadeliği hem de şıklığı vurgulayan dokusuyla kadınların vazgeçemediği bir kumaş olma özelliğini de taşımaya devam ediyor. Abiye modasında Türkiye’nin önemli üretici firmaları bu yıl yine Fashionist Abiye-Gelinlik ve Damatlık Fuarı’nda, tüm dünyadan gelen binlerce alıcıya yeni sezonda trend olacak modelleri yılın ilk moda fuarında sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

2017 yılının abiye modelleri





.

BAKMADAN GEÇME!