2017 bahar modasını stilinize uyarlayın

Güncelleme Tarihi:

2017 bahar modasını stilinize uyarlayın
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 10:17

Yaklaşan bahar kendini ilk olarak kombinlerle belli ediyor. İşte 2017 bahar modasından tüyolar...

Haberin Devamı

2017 yılının kış aylarını ardımızda bıraktığımız şu günlerde bahar da tüm tazeliği ve enerjisi ile göz kırpıyor. Değişim ve yenilikle özdeşleşen bahar aylarında gardıropları da yenilemek lazım. Sezonun öne çıkan parçaları ile kendinize farklı bir stil yaratabilir ve bu değişime ayak uydurabilirsiniz. İşte bahar sezonuna dair en iddialı parçalar:

1. Geniş kesimli trençkotlar

Bahar aylarının gözdesi olan trençkotlar bu sezon her zamankinden farklı. Güçlü hatları ve geniş kesimleri ile trençkotlar şimdi çok daha iddialı. Sezonun geniş kalıplı trençkotları ile siz de klasik şıklığın yerine daha spor bir görünüme adım atabilirsiniz. Geniş kesimli trençkotları dar paça pantolonlarla kombinleyin ve vücut hatlarınızı ortaya çıkarın.

2017 bahar modasını stilinize uyarlayın

Haberin Devamı

2. Eşofman altları

Bu sezon rahatlık ön planda. Öyle ki birbirinden stil sahibi ve şık eşofman altlarıyla her türlü etkinliğe katılabilir ve stilinizle adınızdan söz ettirebilirsiniz. Çabasız şıklık ve konforun birleştiği bu parçalarla stilinize farklı bir hava katabilirsiniz.

Cilt Bakımından İnceliğe Kadar Güzellik Fırsatları İçin Tıkla

3. Hareketli formlar

Baharın dinamizm ve enerjisini taşıyan formlar bu sezon çok moda. Dalgalı, fırfırlı ve büzgülü her detay bu bahar öne çıkmaya aday. Özellikle elbise ve bluzlerde sıkça karşılaşacağımız bu detaylarla çok daha feminen ve ihtişamlı bir görünüm yakalamak mümkün. Bu tür parçaları daha sade pantolonlarla veya sade aksesuarlarla kombinlemeyi unutmayın.

2017 bahar modasını stilinize uyarlayın

4. Sımsıkı kemerler

Şıklığın cazibeli aksesuarlarından olan kemerlerle bu bahar sıklıkla bir araya gelmek mümkün. Kemerleri sadece pantolon bellerinde ve elbiselerde değil ceket ve trençkot üzerinde de sıkça kullanmak mümkün. Kalın tokalı kemerlerin yanı sıra çift kemer takmak da bu sezonun adından söz ettiren trendleri arasına girmeyi başarıyor.

Haberin Devamı

5. Parlak detaylar

Metalik ve parlak ne varsa kış aylarında olduğu gibi bahar aylarında da moda. Metalik ayakkabılar, metalik deri ceketler ve metalik çantalar bu akımın en önemli parçaları arasında. İddiasını ortaya koyan bu parçaları sakin ve soft parçalarla kombinleyerek bakışları üzerinize çekin.

2017 bahar modasını stilinize uyarlayın

6. Örgü elbiseler

Nostaljik bir hava estiren örgü elbiseler bahar aylarına damga vurmaya hazırlanıyor. Örgü elbiselerle romantik ve natürel bir stile adım atabilir ve bu tür elbiseleri sandaletlerle yaz aylarına da uyarlayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!