2016 plaj modası: Yaz biterken

Güncelleme Tarihi:

2016 plaj modası: Yaz biterken
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 23:44

2016 plaj modası nasıldı? 2017'ye hazırlıklar başlasın... Yazın son günlerinde hem rahat hem de trendy olmanın sırları neler?

Haberin Devamı

Yaz neredeyse bitti, sonbahar yüzünü gösterdi. Yine de doğru bir plaj alışverişi için mevsimin lafı olmaz! Üstelik önümüzdeki sene için şimdiden kenara doğru parçaları atmakta fayda var. 

2016 plaj modası ile kumsalların en şık ismi siz olabilirsiniz. Yazın kavurucu

günlerinde hem rahat hem de trendy olmanız mümkün. Deniz kokusunu içinize çekerken, güneşin parlaklığı gözünüzü alırken ve kokteylinizi yudumlarken tüm gözler size dönecek. Bu yaz retro esintileri, doğaya dönüş temaları bizi sarıp sarmalayacak. 2016 yaz modası ve plaj modası modelleri bronz teniniz ve zarafetinizle taşıyacağınız bikini, tankini, mayo, pareo, kimono, pareo ve şortlarla dolup taşıyor. Dahası ikici el modanın her yerine olduğu gibi plaj modasına da el koyuyor.

İkinci El Modanın Adresi Gardrops.com

Haberin Devamı

Plajları artık muhteşem bir podyuma dönüştürmenin zamanı geldi! 2016 plaj elbiseleri bu sene sizi bir adım öne taşıyacak. Plaj modası yazımızda renk cümbüşünü andıran plaj kıyafetlerinden bahsedeceğiz. Bu yaz bohem stil diğer trendlere fark atıyor. Baskılar, desenler ve renkler 70’li yıllar hippi yaşam tarzına atıfta bulunuyor. Bunun yanı sıra çiçek baskılı kimonolarla plajlarda Uzakdoğu modası rüzgarları esecek. 2016 plaj modası nasıl şekilleniyor bilmek ister misiniz?

İkinci El marka Mayo Bikini, Pareo ve Kimonolar Gardrops.com’da

 

2016 plaj modası: Yaz biterken


SEZONUN EN ŞIK BİKİNİLERİ

2016 plaj modasının yıldız bikinileri, halter yaka formuna sahip halter top bikiniler… Sokak modasında hakimiyeti eline alan halter top modeller, plajları da ele geçirmiş gibi görünüyor. Göğüs bölümü biraz daha kapalı olan halter top modelleri göğüsleri büyük olan ve rahatça yüzmek isteyen bayanların ilk tercihi olacak.

Straplez bikiniler artık out ama boyundan bağlamalı bikiniler her zamanki gibi in! Düşük omuzlu bikiniler ve üçgen büstiyer bikiniler bu senenin diğer bir gözdesi… Yarım üstler, tek omuzlu asimetrik kesimli bikiniler de bu yılın başucu giyim parçalarından… Bikinilerdeki dekolte dozu ise bu yıl nefes kesici bir seviyede…

Haberin Devamı

Yüksek belli bikini modelleri bu yıl da gündemde… Bu modeller hem rahatlıkları hem de şıklıkları ile görenlerden tam not alıyor. Özellikle minik bir ayva göbeğiniz varsa saklamak için yüksek bel bikini modellerini tercih etmelisiniz.

MAYOLARDA DETAYLAR GÖZ ALIYOR

2016 plaj modasının en şık bir başka giyim kategorisinde ise mayolar ve mayokiniler yer alıyor. Detayları ile sizi yakalayan mayo ve mayokiniler vücut hatlarınızı ortaya çıkarıyor. Fırfırlı mayokiniler, püsküllü mayolar, bağcıklı, atkılı modeller, asimetrik kesimler sık kullanmanız gereken parçalardan yalnızca birkaçı… 

İkinci El Mayokiniler için Gardrops.com’a Tıklayın.

 

2016 plaj modası: Yaz biterken

Haberin Devamı


RETRO İLE GEÇMİŞE YOLCULUK VAR

Bohem bir stil bu yazın modasını bütünsel olarak domine ediyor. Retro tarzdaki çiçek baskılı, geometrik desenli, tribal desenli plaj kıyafetleri rengarenk ve keyifli bir tatili size vaadediyor. Bikini ve mayolarınızın üzerine takacağınız pareo ve giysiler içinse şifonları tercih etmenizi öneriyoruz. Ama bu sezonun en trend üstü elbette kimonolar… Çiçek desenli, püsküllü kimonolar ile Uzakdoğu’yu buralara taşıyabilirsiniz.

IŞILTILI AKSESUARLAR

Elbette plajların olmazsa olmazı flip floplar güncelliğini koruyor. Bunun yanı sıra bol taşlı, püsküllü ve ışıltılı sandaletler de şıklığınızı tescilleyebilir. Zara markasının bol renkli bilezikleri, bileklikleri, muhteşem kolyeleri ile giysilerinizi hareketlendirebilirsiniz. 

Haberin Devamı

Zara Aksesuarları İkinci El Uygun Fyatlarla Almak için Gardrops.com

 

2016 plaj modası: Yaz biterken

 

Gardrops.com tarafından hazırlanmıştır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!