2015 trendleri rengarenk

Güncelleme Tarihi:

2015 trendleri rengarenk
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 09:51

2015 kış sezonu renkleriyle ve yün, kürk detaylarıyla sıcacık geçecek. 2015 trendleri bu sene rengarenk...

Haberin Devamı

Yeni mevsim yeni renk dedik önce renklerine baktık. Yine mi camel diyebilirsiniz ama bu sezonda camel ya da devetüyü diye bildiğimiz renk egemen. Ancak feminen tonlar ise kış sezonunun vazgeçilmez renkleri arasında yerini almış bile. Sadece bunlarla sınırlı değil. Asırlardır kış denildiğinde aklımıza gelen; siyah giysem olmaz beyaz giysem olmaz deyip yaratılmış renk gri yine bizi bırakmamış. Gri, paletindeki tüm tonlarıyla fethediyor dolabımızı. Bu renklere kapılıp parolamızı unutmuyoruz ve yine siyah diyoruz. Asaletiyle yeni sezonda da alıyor yerini. Ama siyahın biricik dostu olan beyazda yerini kimselere kaptırmıyor. Ve yine siyah beyaz uyumuyla karşımıza çıkıyorlar. Geçen senenin hâkim renklerinden biri olan mavi de aramızda yine. Saks mavisi ve diğer tonlarıyla mavinin huzuru üzerimizden eksik olmayacak gibi duruyor. Geçen sene üzerimizden eksik etmediğimiz, kıyafetlerde kullanmasak bile aksesuarlarda karşımıza çıkan kahverengi bu sene yerini, hepimizin haki yeşili diye bildiğimiz renge bırakıyor.

2015 trendleri rengarenk


Bu sene aramızda alışık olmadığımız renklerde var. Kırmızı koza desenleriyle, portakal turuncusu ve safran sarısı da ünlü markaların tasarımlarıyla içimizi ısıtacak ve renkli bir kış yaşatacak bize. Bu senenin renklerine yabancı sayılmayız. Tarzına da öyle… Rahatımıza düşkünlüğümüzle beraber şıklığımızdan ödün vermediğimizi gözler önüne seren spor şıklık yine bizimle. Deri ceketlerde motor sporlarının esintileri çok belirgin… Ben klasik şıklık istiyorum diyenler için ise retro modası hala yanı başımızda. Geçmişten gelen 50’lerin, 60’ların ve hatta 70’lerin ılık rüzgârı sonbaharda içimizi ısıtacağa benziyor.

2015 trendleri rengarenk


Ancak geçmişin rüzgârları sadece bu kadar değil. Bu sezon 90’ların Grunge akımıyla 70’lerin Punk akımını bir arada yaşayacağız. Beğen giy der gibi bir sürü stil var ancak vazgeçemediğimiz ve çok sevdiğimiz bohem stil hala yükselişte. Ve yanında rahatlığına çok alıştığımız, istediğimiz herhangi bir aksesuarla çok rahat yakıştırabildiğimiz maskulen stil ise kendini unutturacağa benzemiyor. Ve bu sene birçok markanın koleksiyonlarında bizi kendine hayran bırakıyor. Ancak maskulen stile adeta meydan okuyan feminen detayları gösteren dantellere de bu sezon sıkça rastlayacakmışız gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

2015 trendleri rengarenk

Haberin Devamı

Geçen seneden çok sevdiğimiz altın rengi bu sene de bize altın çağ yaşatacak gibi duruyor. Bunun yanında kış aylarının aklımızda yarattığı soğuk etkiden olsa gerek, baştan aşağı yün bu sezon bizi ısıtacağa benziyor. Yünlerin nötr tonları ise dikkatimizden kaçmıyor. Bu da kışın verdiği donukluktan olsa gerek. Yumuşacık tüylerden vazgeçemediğimiz gibi askeri tarzda yanında hediyesi oluvermiş bu sezon. Desenli kazakların görüntüsünden büyülenirken gözümüz birden leopara çarpıyor. Geçen seneye oranla bu sene çok göremeyecek olsak bile, leopar hala ben buradayım diyor. Kısacası bu kış çok sıcak geçecek. Aramıza yeni katılan renkler ise soğuk kış günlerimizde bizim güneş ışığımız olmak ve bize yazı unutturmamak için hazır bekliyorlar. Hoş geldin kış sezonu.

Haberin Devamı

2015 trendleri rengarenk

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!