2015 kış makyaj modası!

Güncelleme Tarihi:

2015 kış makyaj modası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2014 01:01

2015 Kış makyaj trendleri, doğal makyaj dokunuşları gibi klasik seçeneklerden abartılı makyaja kadar geniş bir yelpazeye sahip...

Haberin Devamı

En son düzenlenen moda haftalarının ardından podyumda gördüğümüz makyaj trendleri şık kıyafetlerimize eşlik ederek stilimizi tamamlamamıza yardımcı oluyor. 2015 Kış makyaj trendleri, doğal makyaj dokunuşları gibi klasik seçeneklerden, deneysel ve abartılı makyaj uygulamalarına kadar geniş bir yelpazeye sahip.

2015 kış makyaj modası


Doğal makyaj trendi 2015 kış sezonunda da bizimle birlikte. Kadınların favori makyaj stili olan doğal makyaj trendi bu sezon solgun bir cilt, pembe dudaklar ve şeftali yanaklara yoğunlaşıyor. Punk ve fütüristik yaklaşımlar 2015 kış sezonunda kendini gösteriyor. Makyajda punk esintileriyle daha yoğun olarak karşılaştığımız bu sezonda Donna Karan defilesinde gördüğümüz makyaj stili buna bir örnek oluşturuyor.

Haberin Devamı

2015 kış makyaj modası


2015 kış makyaj trendlerinde etnik vurgular ve doğu esintileri karşımıza çıkıyor. Hem göz kapağına hem de çevresine uygulanan farlara cilt makyajında doğal ve solgun renkli uygulamalar eşlik ediyor. Donna Karan, Bibhu Mohapatra ve Nicole Miller defilelerinde etnik makyajın en iyi örneklerini görebilirsiniz.

2015 kış makyaj modası


Birkaç sezondur en çok ilgi gören trend olan ok gibi uzun kuyruklu eyeliner uygulamaları 2015 kış sezonunda da bizimle birlikte. Klasik eyeliner makyajını modern bir stille birleştiren görünümler yaratmak sonbahar kış sezonunun en sık rastlanan makyaj uygulaması olacağa benziyor. Eyeliner denilince kedi gözü makyajından bahsetmemek olmaz. Bakışlarınıza feminen ve gizemli bir hava katan kedi gözü makyajı önümüzdeki sonbahar-kış sezonunun temel makyaj trendlerinden.

2015 kış makyaj modası


Akılda kalıcı kedi gözü makyajı uyarlamaları için Cristiano Siriano, Karen Walker, Roccobarocco, Simonetta Ravizza, ve Jean Paul Gaultier defilelerinde kullanılan makyaj stillerine göz atabilirsiniz. 2015 kış sezonunda en sık karşılaşacağımız makyaj trendlerinden biri de hafif dağınık ve çabasız görünüm olacak. Son derece etkileyici ve şık yorumları bulunan renkli makyaj uygulamalarına 2015 kış sezonunda lila makyaj da katılıyor. Görkemli makyaj sahnesine adım atan lila farlar şıklık ve zarifliği yansıtıyor. 2015 kış sezonunda makyaj trendlerinde metalik detaylar gözümüze çarpıyor. Rodarte, Donna Karan, Chanel metalik göz makyajı uygulayan markalar. Altuzarra defilesinde ise simlerle kombinlenen metalik detayları görüyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!