10 adımda volanlı kıyafetlerle kombinin sırları

Güncelleme Tarihi:

10 adımda volanlı kıyafetlerle kombinin sırları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 10:19

Son yıllarda tüm kıyafetleri etkisi alan volan trendi doğru kombinlendiğinde göz alıcı görünmenizi sağlıyor. İşte öneriler...

Haberin Devamı

İhtişamlı ve hareketli bir stilin simgesi olan volanlar, giyeni dikkat çekici ve göz alıcı yapıyor. 2017 yılının önemli trendlerinden biri olan volanlı kıyafetlerle her ortamda göz kamaştırmak için bu gösterişli parçayı doğru bir şekilde kombinlemek gerekiyor. İşte 10 adımda volanlı kıyafetlerle kombinin sırları:

1. Büyük gösteren bu parçayı dikkatli kullanın

Volanlar giyildiği bölgeyi büyük gösterme özelliğine sahip. Eğer kalçalarınız genişse ve volan detaylı bir elbise veya etek giyerseniz kalçalarınız olduğundan büyük görünecektir. Bu nedenle volanlı parçaları dikkatli kullanmalısınız.

2. Küçük göğüslü iseniz volanlı üstler sizin için ideal

Eğer göğüsleriniz küçükse volanların büyütücü etkisinden rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Volanlı bluzlar veya volanlı bikini üstleri göğüslerinizi olduğundan büyük göstermek için ideal parçalar arasında.

Haberin Devamı

3. Volanlı kıyafetleri sade parçalarla eşleştirin

Volanlı kıyafetler kendi başlarına yeteri kadar dikkat çekici oldukları için bu parçaları olabildiğince sade parçalarla eşleştirip dikkati tek bir yöne çekerek karmaşanın önüne geçebilirsiniz.

10 adımda volanlı kıyafetlerle kombinin sırları

4. Şort ve pantolonlarla volanlı bluzlarınızı giyin

Yaz aylarının en romantik kombinlerinden birine imza atmak istiyorsanız volanlı bluzlarla kumaş şortlarınızı ve jean pantolonlarınızı bir arada giyebilir ve havalı bir stil yakalayabilirsiniz.

5. Volanlı kıyafetlerle sade takılarınızı kombinleyin

İhtişamlı volan detaylarını öne çıkarmak için takı ve aksesuarlarınızda abartılı seçimler yapmak yerine daha sade ve minimal detaylara yönelmeniz sizi daha zarif bir görünüme sokar.

6. Volanlı elbiseler için vücut hatlarınızın ideal olduğundan emin olun

Dikkat çekici ama bir o kadar da riskli olan volanlı elbise seçiminde vücut hatlarınızın düzgün olması gerekiyor. Kilo sorununuz varsa volanlı elbise modellerinden uzak durmalısınız.

7. Volanlı elbiselerle toplu saçları tercih edin

Haberin Devamı

Volanlı elbiselerle birlikte saçlarınıza at kuyruğu veya topuz modelleri ile şekil vermek sizi daha duru ve zarif gösterir. Volanlı elbiseniz de daha göz alıcı hale gelir.

10 adımda volanlı kıyafetlerle kombinin sırları

8. Dikine volanlı kıyafetler minyon kadınlar için ideal

Minyon vücut hatlarına sahipseniz dikine volanlı elbiselerle oldukça şık görünebilirsiniz. Dikine volanlar sizi gösterişli ve hoş gösterecektir.

9. Üst bedeniniz darsa volanlu bluzler giyebilirsiniz

Eğer alt bedeninize göre üst bedeniniz daha darsa kolları volanlı parçalarla daha dengeli bir görünüm oluşturabilirsiniz.

10. Volanlı elbiselerle makyajınızı sade tutun

Önemli bir gecede volanlı bir elbise giyecekseniz makyajınızı sade tutarak elbisenizle öne çıkabilirsiniz. Böylece çok daha duru bir güzelliğe sahip olabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!