Starların annelik gülüşü

Güncelleme Tarihi:

Starların annelik gülüşü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2004 00:34

Şan, şöhret elbette hoş şeyler. Ama yeni dönem Hollywood starları, anneliği üne tercih eder oldular. Yüzlerindeki mutluluk dolu ifadeye bakınca onlara hak vermemek imkansız.

Sinema ve televizyon dünyasının genç yıldızları birbiri ardına anne olmaya başladılar. Bebekleri kucaklarındayken ne kadar mutlu olduklarını yüzlerinden okumak mümkün.

Doğum yapamayan ünlüler bile annelik zevkinden geri kalmıyor, evlat edindikleri çocuklarla bu kutsal görevi yerine getiriyor, mutluluğunu da doyasıya yaşıyorlar.

Üstelik bu genç annelik tutkunu yıldızlar arasında, ünlü sanatçıların çocukları oldukları için, kendi çocuklukluklarını diledikleri gibi yaşayamamış olanlar da var. Kate Hudson, Angelina Jolie ve Gwyneth Paltrow, Hollywood’un mutsuz çocuklarından sadece birkaçı.

ONLAR BEBEKLERİNİ SAKLAMIYOR

Günümüzün genç yıldızları eskiden olduğu gibi bebeklerini meraklı gözlerden uzak tutmaya çalışmıyorlar. Oysa gelmiş geçmiş tüm Hollywood yıldızlarının yaşam öykülerinde, çocuklarına pek fazla yer verilmezdi. Dahası o yıldızların albümlerinde çocuklarıyla birlikte çekilmiş fotoğraflara da rastlayamazsınız.

Onların çocukları kapalı kapılar arkasında dadılar, bakıcılarla ‘varlık içinde yokluk’ diyebileceğimiz bir hayat sürerlerdi.

İtalyan sinemasının ünlü yıldızlarından Sophia Loren, 60’lı yıllarda anne olmak için büyük bir savaş vermişti ama aylarca hastanede yatma pahasına dünyaya getirdiği oğlunun bir fotoğrafı bile yayınlanamamıştı.

Hatta geçmiş dönemlerin yıldızlarından bazıları, örneğin Bette Davis ve Joan Crawford gibileri, çocuklarına kötü davrandıkları için suçlanmışlardı.

Angelina JOLİE

Hayatı boyunca aktör babasıyla sorunlar yaşadı. Evlatlığı Maddox’a kendi yaşadığı sıkıntıları yaşatmamaya kararlı. 29 yaşındaki Jolie, ‘Onunla yaşadığım her dakika hayatımın en önemli anı’ diyor.

Gwyneth PALTROW

31 yaşındaki aktristin annesi oyuncu, babası ise yönetmendi. Küçük kızı Apple’ın üzerine titreyen Paltrow, ikinci bebek için çok beklemeyecek.

Kate HUDSON

Annesi ünlü olduğu halde, keyifli bir çocukluk yaşayan nadir ünlülerden Kate Hudson, ‘Annelik en inanılmaz şey’ yorumunda bulunuyor.

Debra MESSİNG

‘Will and Grace’ dizisinin kızıl saçlı güzeli Debra Messing, 36 yaşında anne oldu. Bebeği için deliren Messing, ‘Maceraya hazırım’ diyor.

Courteney COX

‘Annelik muhteşem’ diyen Friends’in gözde oyuncusu Courteney Cox, kızı Coco’yu birkaç düşükten sonra,40 yaşında kucağına alabildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!