Sözlerimin arkasındayım

Güncelleme Tarihi:

Sözlerimin arkasındayım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2013 02:00

Coşkun Sabah, yakın arkadaşı Ferdi Özbeğen’in cenaze töreninden sonra katıldığı televizyon programında medya ve sanat dünyasına sert eleştirilerde bulunmuştu.

Haberin Devamı

CANLI YAYINDA DEMEDİĞİNİ BIRAKMAMIŞTI / WEB TV  

Coşkun Sabah ”Ben söylediklerimin arkasındayım. Yanlış hiç bir şey söylemedim”

Yakın arkadaşı Ferdi Özbeğen’in cenaze töreninin hemen ardından ayağının tozuyla A Haber’de Selin Ongun’un sunduğu ‘Bir Sormak Lazım’ programına katılan Udi-Sanatçı Coşkun Sabah medya ve sanat dünyasını eleştiren sert açıklamalarda bulunmasından sonra Sabah “Ben söylediklerimin arkasındayım. Reklam arasında sonra yayında olduğumuzu bana kimse söylemedi, burada benim söylediklerimde yalan yanlış bir şey yok, bu konuşmalar sırasında ağzımdan küfür çıkabilirdi aramızda sohbet olduğu için çok kötü bir sözler yayına yansıyabilirdi bana yayında olduğumuzu ne moderatör nede yönetmen ikaz bile etmediler. Bu tür canlı yayınlarda tweet bile canlı yayında okunmaz yayına girildiği zaman konuk uyarılır. Tabi bunlar bir yana söylediğim her şeyin arkasındayım. Hülya Avşar 12 yıldır gündemde olmasının albümle alakası yok bir üretim yok kendisinde, ben üretim olmadığı halde neden Ferdi Özbeğen,  yıllarca bu ülkede müzik yapmış eski sanatçı oluyor da, Hülya Avşar ve diğerleri ürütmediği halde gündemde kalıyor. Bunları eleştirdim. Ferdi Özbeğen çok gururlu bir insandı, kendisine gece yapmak istedik ama kabul etmedi, benim arkamdan yanlış yorum yaparlar, beni seven insanların değerlendirmesi doğru olmaz ben gece istemiyorum demişti. Sezen Aksu ve diğer sanatçılarla gece yapacaktık kendisine ama kabul etmedi ”dedi.

Ferdi Özbeğen gibi sanatçılara özellikle medyanın ilgisizliğinden dem vuran Sabah “Ferdi Özbeğen’in 18 yılını çaldılar” diyerek erkek sanatçıların sistem içinde öğütüldüğünü söyledi.

“Ajda Pekkan yaşındaki bir erkek sanatçının süksesi neden olmuyor?” diye soran Sabah, “Medyanın popçulara merakı var. Aklı başında aile sanatçılarına ilgi duymuyor. Halkın talebi var ama medya ilgi duymuyor. Ferdi Özbeğen ilgisizlikten şikâyet ederdi ama büyütmezdi, içine atardı bana dert yanardı. 7 ay önce de ‘Yazık oldu yıllarımıza’ siteminde bulundu. Bir sanatçı hiçbir şey yapmasa bile her gün medyada olması yaşatıyor onu. Allah aşkına Hülya Avşar’ın nesi var ki? Her gün medyada olmasa medyanın ilgi odağı olmasa nedir yani Hülya Avşar” şeklinde konuştu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!