Söz yazarı Ülkü Aker, otopark görevlisiyle evlendi

Güncelleme Tarihi:

Söz yazarı Ülkü Aker, otopark görevlisiyle evlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2010 00:00

‘Eskimeyen Dost’, ‘İnleyen Nağmeler’, ‘Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor’, ‘Zor Dostum Zor’ gibi ünlü şarkıların sözlerini yazan 65 yaşındaki Ülkü Aker, Bodrum'da tanıştığı otopark görevlisi 55 Nazmi Kafadar ile 10 gün önce gizlice nikahlandı.

Haberin Devamı

DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR 

İlk kez evlenen ve beyaz gelinlik giyen 65 yaşındaki Aker dün de Seyyal Taner, Ferdi Özbeğen ve Selda Bağcan gibi ünlülerin katıldığı düğünle dünya evine girdi.
Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Nilüfer'in aralarında yer aldığı sanatçılara şarkı sözü yazan Ülkü Aker, Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde otopark görevlisi olarak çalışan  kendisi gibi hiç evlenmeyen Nazmi Kafadar ile hayatını birleştirdi. 10 gün önce herkesten habersiz nikah kıyan çift dün de Baraz Otel’de yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı düğünle dünya evine girdi. Düğüne Selda Bağcan, Seyyal Taner, Ferdi Özbeğen, Akrep Nalan, Ülkü Aker’in kız kardeşi Ülfet Kınay, damadın annesi Gülter Kafadar, babası Maksut Kafadar da katıldı. Çift bol bol dans edip eğlendi. Aker, eşinin anne ve babasının elini öptü. Takı töreninin ardından gece sona erdi.
İlk kez evlenen ve beyaz gelinlik giyen Ülkü Aker, Nazmi Kafadar’ı tanıyana kadar evlenmeyi düşünmediğini belirterek, “Biz 6 kardeşiz, en büyükleri ben olduğum için onlara hep ben bakmak zorunda kaldım. Kardeşlerimi evlendirirken, kendimi unuttum. Evliliği düşünmüyordum. 8 ay önce tanışmıştık. Bana çok ısrar etti. Ben de yalnızlığın Allah'a mahsus olacağını düşünerek teklifini kabul ettim. Çünkü yalnızlık çok kötü bir şey. Ben çok yalnız yaşadım. Allah kimseyi yalnız bırakmasın” dedi.
OTOBÜS TERMİNALİNDE AŞIK OLDULAR
Damat Kafadar ise, Bodrum Belediyesi Otobüs Terminali’nde tanıştıklarını anlattı. Sözlerine “Böyle çirkin bir bayanla evlenerek hayatımın en büyük hatasını yaptım” diye devam eden Nazmi Kafadar, daha sonra espri yaptığını söyleyen Kafadar, eşine sarılarak “Dünyada daha güzel bir insan yok” diye konuştu.
Ülkü Aker, ‘Bir fincan kahve olsam’, ‘Benim Gözüm Sende’, ‘Eskimeyen Dost’, ‘İnleyen Nağmeler’, ‘Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor’, ‘Zor Dostum Zor’, ‘Kırk Yıllık Dost Gibiyiz İkimiz’, ‘Şarkımı Senin İçin Yazdığımı Bilseydin’, ‘Boşvere Boşvere’, ‘Tek Başına’ ve ‘Bazen’ gibi çok sayıda sevilen şarkının altına imza attı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!