Şova devam

Güncelleme Tarihi:

Şova devam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2013 01:26

13 Eylül’de başlayan Londra Moda Haftası, çılgın şovlarla devam ediyor.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü tasarımcıların 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını tanıttığı, 18 Eylül akşamına kadar devam edecek organizasyonda geçtiğimiz gün yine birbirinden iddialı tasarımlar beğeniye sunuldu.

Transparan moda
Londra Moda Haftası’nın 3. gününde, Barbara Casasola tasarımları ön plana çıktı. Casasola’nın koleksiyonundaki özellikle transparan üstler dikkat çekti.

Cara yürüdü Kate izledi
İngiliz top model Cara Delevigne, Uniqe defilesinin baş mankeni olarak podyumdaydı. Defileyi izlemeye gelenler arasında Kate Moss ve kızı da vardı.

Westwood’un zombileri
Her fırsatta küresel ısınma ve iklim değişikliği konusuna dikkat çeken Vivienne Westwood, “Red Label” markasının “The Red Shoes” koleksiyonunu sunduğu defilede de geleneği bozmadı. Zombi makyajlı ürkütücü modellerin podyumda yürüdüğü defilenin sonunda Westwood, model Lily Cole’la beraber davetlileri selamladı.

Haberin Devamı

2014 baharı
Son yıllarda yıldızı parlayan ary Katrantzou da bu yıl Londra Moda Haftası kapsamında defile düzenleyen isimlerden biriydi. Yunan modacının koleksiyonunda çiçekli ve dijital baskılı elbiseler ön plana çıktı.

Gözlükler büyüyor
Matthew Williamson’ın defilesinde, kıyafetler kadar aksesuvar olarak kullanılan büyük gözlükler de dikkat çekti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!