Sosyal medyayı salladı

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2013 12:27

Kanal D’de dün akşam (10 Eylül Salı) saat 21.45’de ekrana gelen “Kayıp” dizisinin ön gösterimi, reytinglere ve sosyal medyaya damgasını vurdu.

Haberin Devamı

“Kayıp”ın 14 dakika 41 saniyelik ön gösterimi, A/B SES’te günün en çok izlenen dizisi olurken, sosyal medyada da dizi ile ilgili olarak övgü ve beğeni dolu mesajlar yağdı. Başrollerini Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, ve Dolunay Soysert’in paylaştıkları, yönetmenliğini 3 sezon boyunca Türkiye’yi ekran başına kilitleyen “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin de yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan’ın yaptığı, Cuma akşamı saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan “Kayıp”ın Salı akşamı ekrana gelen 14 dakika 41 saniyelik ön gösterimi; A/B SES’te yüzde 6.48 reyting ve yüzde 18.41 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu. Kayıp’ın ön gösterimi, Tüm Kişilerde’de yüzde 5.92 reyting ve yüzde 16.51 izlenme payı ile zirvede yer aldı.
“Kayıp”ın ön gösterimi gecenin sosyal medya gündemine de damga vurdu. Kanal D, “Güneşi Beklerken” ve “Kayıp” yorumlarının yoğunluğu nedeni ile uzun süre Türkiye (tt) listesinde kaldı. Twitter’da, dizinin müziği, görüntüsü, hikayesi, oyuncu kadrosu ve oyunculuklar üzerine övgü ve beğeni dolu mesajlar atıldı. Onlardan birkaçı ise şöyle;

Haberin Devamı

Asiye YıldırımEnver
Allahim tüyler diken diken o neydi ya?? Kendimi sinemada hissettim ahshsh #kayip #14dk41sn

Sinem Özkan
#KAYIP ne senaryo,ne oyuncu kadrosuymuş.Her sahnesinden 55 tane sağlam oyuncu çıkıyo her izlediğimde aa sendemi burdasın diye bağırıyorum.

Gökçenur Gökyıldız
#kayip Biran önce başlamali fragmani bile böyleyse diziyi düşünemiyorum mükemmel

Alican HİZMET
Amerikan vari tanitim ile #kayip sezona iyi girecek demedi deme

Eda Kamertay
Dizi resmen bomba gibi patlamaya gidiyor on gosterim bu kadar etkileyiciyse yikil gel #Kayip

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!