Şort Rize işi olmuş

Güncelleme Tarihi:

Şort Rize işi olmuş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2005 00:52

Tatilini Bodrum’da geçiren eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın bir fırın açılışına katılırken giydiği uzun bol dökümlü şort, gömlek ve kahverengi ayakkabılar, moda dünyasının ünlü isimlerinden geçer not alamadı. Vural Gökçaylı, ‘Şort biraz Rize işi olmuş’ yorumunda bulundu.

VURAL GÖKÇAYLI

Böyle rüküşlük olmaz

Şort biraz Rize işi olmuş. Olamaz böyle bir rüküşlük. Kim göbekliyse bu tür pantolon seçiyor. Mesut Bey lacivertlerini giydiği zaman hiç de fena durmuyor, ama bu olmamış. Gördüğüm zaman düşüp bayılacaktım! Kimsenin üzerinde beğenmiyorum zaten bunları. Modaya vurulan en büyük darbe... Ayakkabılar da olmamış. Mesut Bey, keten bir pantolon, çorapsız güzel bir pabuç, üzerine de gömlek giyseydi daha iyi olurdu.

CENGİZ ABAZOĞLU

Şort boyuna dikkat

Tatil yöresinde olduğu göz önüne alınırsa son derece doğal ve uygun seçimler. Ancak şort-gömlek kombinasyonuna daha uygun bir ayakkabı seçebilirdi diye düşünüyorum. Spor bir lastik ayakkabının bu tür kombinasyonlarda daha tamamlayıcı olacağına inanıyorum. Ayrıca seçilen şortun boyu, Mesut Yılmaz’ın boyuna uygun olmalıydı.

FARUK SARAÇ

Göbeği saklamak istemiş

Yıllardır kendisini klasik takımla gördük. Bodrum’un beyazıyla bütünleşmesi ilk bakışta güzel. Daha rahat bir tercih. Ama gömleği üzerine bırakmasa, şık bir kemer ve ayakkabı kullansa daha iyi dururdu. Göbeğini saklamak için gömleği üzerine bırakmış olabilir. Şort da boyuna göre uzun olmuş.

DİLEK HANİF

Ayakkabı seçimi yanlış

Yazlık bir mekan için oldukça uygun bir kıyafet seçimi. Mesut Bey’i bu şekilde görmeye alışkın olmadığımız için ilk bakışta farklı gelebilir ama Bodrum için gayet uygun. Yine de ufak tefek detaylara dikkat edilmeliydi. Şortun boyu biraz daha kısa olabilir, giysinin altına spor bir ayakkabı tercih edilebilirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!