SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Güncelleme Tarihi:

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2011 15:44

PANKREAS kanserine yakalanan ve önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı 62 yaşındaki Fatma Murat, Antalya’da toprağa verildi.

Televizyonda ’Olacak O Kadar’ programındaki skeçlerde rol alarak adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Fatma Murat için Uncalı Kent Mezarlığı içerisindeki camide tören düzenlendi. Ailesi ve sevenlerinin yer aldığı cenaze törenine, tiyatro dünyasından sadece sanatçı Yalçın Menteş’in katılması dikkat çekti. Murat’ın cenazesi, kılınan öğle namazının ardından Uncalı Kent Mezarlığı’na defnedildi.

Fatma Murat’ın kardeşleri Şengül Fırıncı, Leyla Eskidemir ve Adeliya Murat, yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Fatma Murat’ın oğlu Barış Bezel ise annesinin çok ciddi bir hastalık geçirdiğine dikkat çekerek, "Bu sonu bir süredir bekliyorduk. İyileşme şansı yoktu. Annem yaşamayı çok severdi. Hayata tutundu, 1 yılı aşkın yaşadı, torununu gördü. Torununu görebilmiş olması beni sevindirdi. Özellikle sosyal medyada çok güzel mesajlar vardı. İnsanların bu vefası bizi çok mutlu etti. Gerçekten twitter hayatımıza umut verdi. Oradaki arkadaşlara çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Fatma Murat’ın, eski eşi Prof.Dr. Nahil Bezel’le olan evliliğinden iki çocuğu bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!