Son model Hande Ataizi

Güncelleme Tarihi:

Son model Hande Ataizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Miss Euro Türk 2000 Yarışması'nın yankıları sürüyor. Yarışma, başarıları ve güzellikleriyle ünlü iki sanatçı arasında yeni bir dönemin başlamasına neden oldu. Daha önce dargın olan Hülya Avşar ve Hande Ataizi, Euro Türk 2000 Yarışması nedeniyle barıştılar. Bu arada Cem Davran'la yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Hande Ataizi'nin estetik mucizesi son hali de çok beğenildi.

Aileleri Avrupa'da yaşayan ve Avrupa'da doğup büyümüş, Avrupa'da eğitim görmüş Türk kızları arasında yapılan Euro Türk 2000 Yarışması'nın kraliçeleri, kamudyunda büyük beğeni kazanırken yarışmada öne çıkan iki isim de yeniden konuşulmaya başlandı. Kanal D'den geçtiğimiz gece canlı olarak yayımlanan Avrupa'nın En Güzel Kızı Yarışması, Berlin'de sahneye çıkıp büyük alkış alan Hülya Avşar ile yarışmanın sunucusu Hande Ataizi arasında sıcak bir dönemi de başlattı. İki yıl süren dargınlığı bitiren Avşar ve Ataizi, birbirlerine iltifat edip son derece sıcak bir sohbet gerçekleştirdiler.

ART ARDA AMELİYAT

Hülya Avşar, yarışma kokteyli sırasında Hande Ataizi'ne ‘‘Son gördüğümden beri daha güzelleşmişsin’’ diye iltifatta bulundu. Ataizi'ni en son 8 ay önce gördüğünü belirten Hülya Avşar, genç sanatçıyı yaz aylarında yaptırdığı burun ameliyatından sonra hiç görmediği için değişikliği hemen fark ettiğini söyledi. Hande Ataizi ise Hülya avşar'a teşekkür ettikten sonra ‘‘Burun estetiğimin üzerinden aylar geçti. Son olarak dişlerimden estetik oldum. Dişlerime protez yaptırdım. Üstteki ön 4 dişimi geriye aldırttım’’ dedi.

Sinemaya adım attığı ‘‘Mum Kokulu Kadınlar’’ filminde çırılçıplak kamera karşısına geçerek olay yaratan Hande Ataizi, bugüne kadarki süreç içinde pekçok estetik ameliyat oldu. Ataizi, yanaklarını, burnunu, kulaklarını ve göğüslerini yaptırdı.

Tombul yanaklarını incelten, kulaklarını ve hafif kemerli burnunu Prof. Dr. Namık Baran'a yaptıran Ataizi, daha sonra Prof. Dr. Onur Erol'a burnunu düzelttirdi. Ataizi, 1 yıl önce de göğüslerine yine önce Prof. Dr. Namık Baran'a silikon taktırttı, daha sonra da yine Dr. Erol'a silikonlarına takviye yaptırdı. Ataizi, 2000 yılının başında da dişlerini düzelttirdi.

MÜZİSYEN DOKTOR

Ataizi, diş güzelliğini bir zamanların ünlü grubu Modern Folk Üçlüsü'nün elemanlarından Dr. Ahmet Kurtaran'a emanet etti. Operasyonun ilk bölümü bir gün sürdü. Yarışma için Berlin'e giden sanatçıya geçici dişler takıldı. Hande Ataizi, orijinal dişlerinin önümüzdeki günlerde takılacağını söyleyerek ‘‘Siz o zaman beni görün’’ dedi.

İşte eski Hande

Hande Ataizi, birkaç yıl önce küçük tombul patates yanaklı, ince dudaklı, kemerli burunlu bir genç kızdı. Limon göğüslü Hande Ataizi, tepeden tırnağa estetik ameliyatı oldu.

YANAKLAR

Tarihi: 1997

Doktoru: Prof. Dr. Onur Erol

BURUN

Tarihi: 1998

Doktoru: Prof. Dr. Namık Baran

İkinci ameliyat: 1999 / Prof. Dr. Onur Erol

GÖĞÜSLER

Tarih: 1998

Doktoru: Prof. Dr. Namık Baran

İkinci ameliyat: 1999 / Prof. Dr. Onur Erol

DİŞLER

Tarih: 2000

Doktoru: Dr. Ahmet Kurtalan (operasyon devam ediyor)

Her zaman cazibeli

Hande Ataizi, 1998 yılında Prof. Dr. Namık Baran ile Prof. Dr. Onur Erol'a art arda hem burnunu, hem göğüslerini ameliyat ettirdi.Dış görünümünü yenileyen Ataizi, bundan sonra fotoğrafçılara daha cüretkár pozlar vermekten de çekinmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!