Son 3 gün!

Güncelleme Tarihi:

Son 3 gün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2011 21:56

Kanal D, iddialı bir diziyi daha izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Tanıtım filmleriyle merak uyandıran yeni dizi “Üsküdar’a Giderken”, ilk bölümüyle 5 Mayıs’ta Kanal D ekranında olacak.

Kanal D, seyirciyi ekrana bağlayacak iddialı bir diziyi daha izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor: “Üsküdar’a Giderken”... Yapımcılığını Turgut Kerki ve Erdal Tosun’un üstlendiği, Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği dizi, 5 Mayıs’tan itibaren ekrana gelmeye başlayacak.
Başlıca rollerinde Öner Erkan, Tülin Özen, Murat Cimcir, Funda Postacı, Reha Özcan, Berrin Arısoy, Murat Sarı, Deniz Arna, Nora Tokhosepyan, Erkan Can ve Erdal Tosun’un oynadıkları “Üsküdar’a Giderken”in müziği ise Kerem Çakıroğlu’nun imzasını taşıyor.
Merakla beklenen dizi, fedakâr bir ev kadını olan anne, hayalperest bir aşçı olan baba ve onların zaman zaman tatlı, zaman zaman da can sıkıcı çekişmeleri arasında büyümüş iki çocuğun hikâyesini konu alıyor:

KÖTÜ GÜNLER BİTECEK Mİ?          

Büyük kardeş Ayşe, başından mutsuz bir evlilik geçmiş, annesiyle yaşayan, 30’lu yaşlarında genç bir kadındır. Annesi tarafından sık sık “babasının kızı” olarak nitelendirilmesine rağmen git gide annesine benzemektedir. Öte yandan anne, yaşlandıkça yeni huylar edinmekte, en yakınındakileri dahi şaşırtmaktadır.
Türlü borçlar, sıkıntılar ve sahip oldukları restoranın iflasının ardından aile bireyleri birbirinden kopmuş, aynı evin içinde yaşayan yabancılar olup çıkmışlardır. Kötü giden günler, küçük kardeş Erdem’in eğitim almak üzere gittiği İngiltere’den dönmesiyle bitecektir.

EN BÜYÜK SIRRI YEMEK TUTKUSU

Her ne kadar çevresindekiler tarafından “anasının kuzusu” olarak tanımlansa da, Erdem içten içe babasına benzeyen, 28 yaşında, hâlâ çocuk kalabilmiş bir hayalperesttir. Ailesinden sakladığı en büyük sırrı, yemek yapmaya karşı duyduğu büyük tutkudur. Ancak Erdem’in bu sırrı pek yakında açığa çıkacaktır. Kimsenin öğrenemeyeceği sır ise Erdem’in hayallerinde yaşayan ve ona bazen yol gösteren, bazen sadece olayları izlemekle yetinen babasıdır.

MUTLU BİR AİLE ÖYKÜSÜ

Erdem “Bu bizim tekrar bir aile olmamızın hikâyesi” der ve hikâye başlar. Hikâye boyunca olaylarla birlikte karakterler de gelişecektir. Tekrar bir aile olma süreci boyunca, kendi zayıflıklarını, korkularını, hayal kırıklıklarını geride bırakacak ve birbirlerinden güç alarak mutlu olmayı öğreneceklerdir.
Bu süreçte onların yanına yer alıp hayatlarını renklendiren dostları da mevcuttur. Erdem’in süt kardeşi Oğuz, yıllardan beri aileyle birlikte çalışan, artık aileden biri sayılan müzmin bekar Yavuz, yıllar sonra çıkıp gelen Asuman Hala ve kızı Leyla. Bu hikâye onların tekrar büyük ve mutlu bir aile olmalarının hikâyesidir.

Haberin Devamı

Ara Güler tanıtım filminde

“Üsküdar’a Giderken”in tanıtım filminde ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler de rol aldı. Beyoğlu’ndaki Ara Cafe’de çekilen tanıtımda Ara Güler dizi ekibindeki oyuncuların toplu resimlerini çekmeye çalışıyor. Bu sırada bir oyuncu arkadaşlarına “Bu adam bildiğiniz yaşlı yaa, çekebilir mi ki, başka fotoğrafçı yok muydu?” diye soruyor. Bir başka oyuncu da Güler’e “Amcaaa, sığdırabildin mi bizi, hepimiz aynı kadrajdayız değil mi?” diye sesleniyor. Bu sırada fotoğraf çekmeye devam eden Güler’in yanıtı ise “Hiç merak etme sığdırıyorum, hepiniz girersiniz” oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!