Şöhretli şekerler

Güncelleme Tarihi:

Şöhretli şekerler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2010 17:32

İçlerindeki çocuğu canlı tutmayı başaran ünlü yıldızların ortak noktası lolipop sevdaları...

Haberin Devamı

Çok tatlı
Televizyon dünyasına “Jersey Shore” adlı reality show ile adım atan ‘Snooki’ lakaplı Nicole Polizzi, Valencia’da alışveriş yaparken görüntülendi. Girdiği mağaza şekerci olunca, Snooki’nin pozu da seksi değil şeker oldu...

Göğüslere dikkat   
“California Girls” şarkısına çektiği klipte de şeker ve pastalara yer veren Katy Perry, sahne kostümlerinde bile lolipop kullanıyor!

Selülitler vız gelir 
Bir başka şekerci de Amerika’nın sosyetik isimlerinden Kim Kardashian. Bir elinde kahvesi, diğerinde lolipopuyla yürürken görüntülenen Kardashian’ın anlaşılan o ki selülit korkusu yok...

Mutlu günler
mazide kaldı...
Hapis cezasına çarptırıldığı için son bir haftadır sürekli gözü yaşlı gördüğümüz Lindsay Lohan’ın bu fotoğrafı, eski mutlu günlerinde çekildi! Lohan’ın elinde bu kez kadeh değil, şekerleme var.

Haberin Devamı

Elinden düşmedi
“Candyman” (Şeker Adam) single’ıyla beğeni toplayan Christina Aguilera şekerden vazgeçemiyor. Ünlü yıldız geçtiğimiz gün ailesiyle Soho’da yürüyüş yaparken elinden lolipopunu düşürmedi.

Lolipop kardeşliği!
Nick Jonas, geçtiğimiz gün Malibu sahilinde lolipopuyla görüntülendi. Kardeşi Joe Jonas da bir arkadaşıyla Los Angeles’ta ‘tatlı bir muhabbet’ içindeyken objektife takıldı.

İçindeki çocuğu özgür bıraktı 
Dekolte kıyafetleri ve seksi şovları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen 17 yaşındaki Miley Cyrus, Beverly Hills sokaklarında ‘yaşına uygun’ bir kıyafetle görüntülendi. Elinde de lolipopu vardı...

Şekere özlem
Amerikalı hip-hop’çı Nick Cannon, bu fotoğrafı çektirdikten sonra o kocaman şekeri yedi mi bilinmez ama şekere olan hasretini pozlarına çok iyi yansıttığı kesin!

Başını yaktı
“The O.C” dizisinin ardından yıldızı hızla sönen ve fazla kilolarıyla gündemden düşmeyen Mischa Barton’ın bu problemine şeker tutkusu mu yol açtı acaba?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!