Şöhret yüzünden çok dayak yedim

Güncelleme Tarihi:

Şöhret yüzünden çok dayak yedim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2014 01:31

Tüm dünyanın “Sahil Güvenlik”in Hobie Buchannon’ı olarak tanıdığı Jeremy Jackson, “B Team” adlı yeni filmin çekimlerine başlamadan önce İstanbul’da estetik kampına girdi. Estetik Cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık’a saç ekimi ve liposuction yaptırmak için ülkemize gelen oyuncuyla buluştuk; yeni filminden uyuşturucu geçmişine kadar her şeyi konuştuk.

Haberin Devamı

İstanbul’a yolculuğunuzla başlayalım. Neden buradasınız?
- Varol Porsemay ve Ramiz Özbay’ın sahibi olduğu Hollywood Prodüksiyon’un davetiyle geldim. Son dönemde Los Angeles’ta ünlü isimler ve CEO’lar için kişisel antrenörlük ve diyet programları hazırlıyorum. Bu program çok ilgi çekince Avrupa turnesi için de hazırlıklara başladık. Bu turne öncesinde rahatsız olduğum birkaç noktayı düzeltmek istedim. Hasan Fındık’la o müdahalelerle ilgili yaptığımız görüşmeden sonra başka doktor aramama gerek kalmadığına inandım ve operasyona girdim.

Yeni filme hazırlık mı bu?
- Biraz da öyle. İki üç aya kadar “Sahil Güvenlik” ekibinin oyuncularının rol alacağı “B Team” isimli bir filmin çekimlerine başlıyorum. O yüzden baştan ayağa forma girmeliydim.

Hasan Fındık’ı diğer ekip arkadaşlarınız mı tavsiye etti?
- Evet. Erika Eleniak ve Parker Stevenson da operasyonlarını Dr. Hasan Fındık’a yaptırmıştı. Gelmeden bir hafta önce kendisi hakkında onlara sorular sordum. “En iyisi o” dediler. Şimdi benim sadece doktorum değil aynı zamanda arkadaşım.

Los Angeles bu tarz estetik ameliyatların merkezi değil midir? Neden İstanbul?
- Öyle düşünüyorsunuz ama orası fabrika gibi. Burada kendimi daha iyi hissettim. Daha iyi hizmet ve tedavi aldım. Çok detaycılar bir kere.... Hollywood’da VIP hizmet alacağınızı düşünürsünüz ama ben burada kendimi daha özel hissettim.

Tavsiye eder misiniz?
- Şimdiden birçok arkadaşıma tavsiye ettim zaten... Çoğu arkadaşım 30-40 yaşlarında. Çoğumuzun saçları dökülmeye başladı, kırışıklıklar ortaya çıktı. Bu tür konuları kendi aramızda sık sık konuşuyoruz. Hâlâ iyi görünmeye ve iyi hissetmeye ihtiyacımız var. Sadece dış değil, içimiz için de bu kadar özen gösteriyoruz.

LEONARDO DA İSTEDİ AMA ROL BENİM OLDU
Elimde “Sahil Güvenlik” döneminden bir fotoğrafınız var. Ergenlik dönemi değil mi?
- Tabii. 10 yaşındayım. “Sahil Güvenlik” 8 sezon sürdü. Sonrasında birkaç film ve konuk oyunculuk geldi.

Yani sizin bütün yaşamınız Sahil Güvenlik’ti?
- Evet. 10-21 yaşları arasında dizideydim.

Birçok ünlü isim sizin oynadığınız Hobie karakteri için seçmelere katılmıştı. Bunlardan biri Leonardo DiCaprio hatta...
- O dönem en iyi çocuklar “Kara Şimşek”in (David Hasselhoff’un) oğlunu oynamak için can atıyordu. Dediğin gibi çok ünlü isimler de vardı o seçmelerde. Aslında bu ying ve yang gibi. Bu dizide yer aldığım için başıma birçok olumsuz şey geldi. Bir o kadar da iyi şey oldu.

Ne gibi olumsuzluklar?
- Bir sürü insandan dayak yedim. Arkamdan sürekli konuşuldu. “Uzun yıllar çok ünlüydün, sonra şöhret silinmeye başladı, şimdi ise tanınmıyorsun” diyorlardı.

Ağır bedeller ödedim mi diyorsunuz?
- Eğer bir işçi olsaydım amele yanıklarım olur, belki ellerim soyulurdu. Ama aktörsen insanlar arkandan konuşur, hayatına dair her ayrıntıyı öğrenmek ister. Ne yapsan doğru yapmıyor olursun. Bizim işin riskleri de bu, kabullenmek gerek...

5 KEZ REHABİLİTASYON 18 GÜN HAPİS
Ve bir süre sonra bunlara tahammül edemeyip uyuşturucuya mı bulaştınız?
- Belki de...

Sizin için alarm nerede çalmaya başladı?
- Her sezon yeni bir alarm çalıyor. 5 kez rehabilitasyona gittim. İlkinde 6 ay kaldım. Hapiste 18 gün yattım. Hâlâ da net bir alarm almış değilim (gülüyor). Şaka bir yana hep küçük ama önemli uyarılar oldu hayatımda. Hep bu aptalca, bu çılgınca deyip yeni bir yol seçtim.

Ne zaman değiştiniz?
- Ergenlikte uluslararası bir yıldızdım. 20’li yaşlarımda Ed Hardy’nin yüzü ve şarkıcı olarak dünya çapında milyon dolarlık bir şirket kurup defileler düzenledim. Şimdi 30’larımdayım, gece hayatını bırakıp kendimi sağlık ve fitness’a adadım. Ben aydınlanma sürecimi iki kere yaşadım diyelim. Ama Lonnie (Willison) ile evlenmek hayatımı tamamen değiştirdi. 20’lerimde çok güzel kızlarla birlikte olup en iyi şekilde yaşıyordum belki ama mutlu değildim.

Mutluluk ne zaman geldi?
- Kaslarımla çalışmayı bırakıp kendime odaklanınca... Bunun için spordan direkt eve gelmeye başladım, online eğitimler aldım, kişisel gelişim kitapları okudum, meditasyona başladım, kiliseye gittim. Bu kez gerçekten benimle ilgiliydi her şey. Sonra eşimle tanıştım. Şimdi her şey eşime bakabilme ve yaşamımızı sürdürebilmekle ilgili.

Kendinizi hiç böyle bir adam olarak hayal etmiş miydiniz?
- Asla! Kendimi bir koca ve baba olarak düşünebiliyordum ama o resime uyar mıyım onu da bilmiyordum. Karımla birlikte hayatımdaki birçok şey değişti.

Mesela?
- Aşk... Aşk hayatta her şeye bakış açını değiştiriyor. Özellikle de seks... Çünkü bambaşka bir seviyeye geçiyorsun. Ve anlıyorsun ki ben sadık olabilirim çünkü bu daha önce deneyimlediğim her şeyden çok farklı ve güzel. Çünkü kalbin değişiyor.

BÜTÜN PARAM EŞİME GİDİYOR
Bir haftadır İstanbul’dasınız. Aynı zamanda tatil yapıyorsunuz.
- Son üç senede eşimle ilişkimi düzene soktum, aralıksız çalıştım. Bütün param eşime gidiyor (gülüyor). Bu yüzden isteklerimi, arkamdan konuşulanları bir kenara bıraktım. Çünkü onu mutlu etmek beni de mutlu ediyor. İstanbul’a gelişim de uzun zamandır fırsat bulamadığım bir tatili yapma imkanı sağladı. Ve bu gezi bana iyi geldi. Çok güzel insanlarla tanıştım. Röportajlar yaptım, en güzel yemekleri yedim.

Eşiniz burada oluş nedeninize ne diyor?
- O da çok mutlu. Burada bir sürü fotoğraf ve video çektim. O da evdeki değişiklikleri yaptırıyor şu an. Yokluğumda kendi işini de kurdu.

Gittiğinize mutlu mu?
- Hayır. Her gün birkaç defa görüşüyoruz. Hatta onu öyle özledim ki ağlayabilirim! Hatta bir programa katıldım, oraya canlı bağlandı ve beni özlediğini söyledi. Gözlerim doldu.

SERTİFİKALI ANTRENÖRÜM
Kendi fitness turunuza hazırlandığınızı söylediniz. Tamamen yeni bir yöntem mi?
- Birçok yöntemin karışımı bir fitness çalışması. Detayları önümüzdeki günlerde jeremyjacksonfitness.com adresinde görebilirsiniz. Dünya şampiyonu atletlerle de çalışıyorum, yeni spora başlayanlarla da...

Aynı zamanda Jui Jitsu’da mavi kemer sahibisiniz. Kendinizi tamamen spora mı adadınız?
- Tabii, sertifikalı bir antrenörüm. İnsanlara da sporu öğretiyorum. Herkesin kendi fiziksel limitlerini zorlamalarını istiyorum.

Haberin Devamı

DİZİDEKİ GÜZELLER ABLALARIM GİBİYDİ
“Sahil Güvenlik” izleyenler adına sorayım, o kadar güzel kadınla aynı sette olmak nasıldı?
- Nasıl olsun! 12 yaşındaydım, onlarla hiçbir şansım yoktu. Ablalarım gibiydi.

Birçok kişinin hayalini süsler o ortam ama...
- Ben de büyüyünce denedim. Nicole Eggert ile bir süre beraberdik. Benim bir fantezimdi diyelim. Gençken bir sürü ünlü kadınla beraberdim. Michelle Williams, Nikki Coxx mesela...

Haberin Devamı

KENDİMİZLE DALGA GEÇİYORUZ
Peki yeni film?
- “B Team” için 7 yıldır çalışıyoruz. Bir sürü buluşma, senaryo çalışması... Eski ekipten Kelly Packard, Jaason Simmons, David Chokachi, Greg-Alan Williams, Michael Bergin ve Alexandra Paul ilk belirlenen isimler.

Ekip tekrar bir araya geliyor ama bu kez komedi için.
- Aksiyon komedi... Cool ama bir o kadar da aptalca. Çünkü kendimizle, “Sahil Güvenlik”teki karakterlerimizle dalga geçiyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!