Siyah İnci podyumda

Güncelleme Tarihi:

Siyah İnci podyumda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2010 00:00

En popüler siyah mankenlerden “Siyah İnci” lakaplı Alek Wek, Atıl Kutoğlu’nun İstanbul Moda Haftası kapsamında bugün düzenleyeceği defilede podyuma çıkacak.

Haberin Devamı

ATIL Kutoğlu, İstanbul Fashion Week (İstanbul Moda Haftası) kapsamında bugün İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Yerleşkesi’nde bir defile düzenleyecek. Defilede, The Rolling Stones’un gitaristi Keith Richards’ın manken kızı Alexandra Richards’ın yanı sıra dünyaca ünlü siyahi topmodel Alek Wek de podyuma çıkacak. Kutoğlu’nun New York’taki defilelerinde de görev alan Wek, Naomi Campbell’ın ardından dünya çapında tanınan siyah manken. “Siyah İnci” lakaplı topmodel, Sudan doğumlu ve dokuz çocuklu bir ailenin kızı. 14 yaşındayken ülkesindeki kabile savaşından kaçarak Londra’da yaşayan ablasının yanına giden ve okula giderken tesadüfen keşfedilen Wek, şimdi dünyanın en çok kazanan mankenleri arasında.

Kournikova İstanbul’da

Tenis kortlarından sonra modelliğe de el atan ünlü Rus tenisçi Anna Kournikova da İstanbul Fashion Week’in konuğu olarak İstanbul’a geldi. Dün Paris’ten İstanbul’a gelen Kournikova, Atatürk Havalimanı’ndan korumalar eşliğinde ayrıldı ve konaklayacağı Çırağan Sarayı’na gitti. Ünlü tenisçi, İstanbul Fashion Week kapsamında düzenlenecek bir defileyi izleyecek ve basın toplantısı düzenleyecek, bunun karşılığında da 20 bin Euro alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!