Şirket astrolojisi

Güncelleme Tarihi:

Şirket astrolojisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2012 00:00

Haberin Devamı

1982’nin gücü geri geliyor

Satürn ve Plüto 1982’de Terazi burcunda kavuştu. Ve yepyeni başlangıçlara imza attı. Gelecek hafta bu kavuşum tetikleniyor; her türlü değişime, başkaldırıya, protestoya hazırlıklı olun

Bu haftadan itibaren gerçekleşen olayları iyi anlamak adına, bir an için 1982’ye geri dönelim. O yıl, dünya astrolojisinde büyük önem taşıyan Satürn ve Plüto, Terazi burcunda kavuştu. Bu birliktelik, siyaset, güç dengeleri, genel eğilimler ve yaşam tarzımız adına yeni başlangıçlar demekti.
Gelecek hafta ve sonrasındaki bir ay, o kavuşum noktası gökyüzünde Mars ve Satürn kavuşumuyla tetikleniyor.
Kitlesel hareketler, büyük dönüşümler ve ağır silahlarla bağlantılı Plüto, kalıcı izler bırakan Satürn’ü de yanına alarak 1982’de büyük işler başarmıştı. Nükleer denemeler yapan ABD ve Sovyet Rusya’yı o yıl New York’ta 700 bin kişi protesto etmişti. Kitlesel büyük hareketlere başka bir örnek ise, Hizbullah’ın 1982’de Lübnan’da kurulması.
Terazi burcu, uluslararası ilişkiler, diplomasi becerisi ve hukukun yanı sıra, estetik, güzellik ve iletişim sanatlarını anlatır. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, iletişim sanatları ve estetik bağlantılı pek çok ürünün piyasaya çıkacağını şimdiden duyurabiliriz.
Gelelim ülkemize: Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş tarihindeki gökyüzü konumu, 1982’deki kavuşumdan doğrudan etkilenmiştir. Büyük kavuşum sırasında 1982 Anayasası kabul edilmiş, hemen sonrasında Kenan Evren cumhurbaşkanı olmuştu. Önümüzdeki günlerde, hukuki konuların gündeme geleceğini, olası bir anayasa değişikliğinin de kapımızda olduğunu görmek artık hiçbirimize sürpriz olmamalı. Gelecek hafta, iş kurmak, yeni başlangıçlar yapmak yerine, bazı ortaklıkları, işbirliklerini sonlandırabiliriz. Havadaki karamsarlık geçici.  Bayram sonrası, Aslan burcundaki Yeniayla birlikte, tüm gelişmeler büyük ses getirecek. Büyük etkiler altında doğan 1982’li gençlerin, bu aralar hem siyasi hem de kurumsal olarak hayatımızda iz bırakması an meselesi görünüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!