Sıradan ve sıkıcı bir hayatı varmış

Güncelleme Tarihi:

Sıradan ve sıkıcı bir hayatı varmış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2007 00:00

Evet, yanlış okumadınız. Victoria Beckham, AP ajansına aynen şu açıklamayı yaptı: "David ve benim normal, sıradan hatta sıkıcı bir hayatımız var. Öyle çok fazla da dışarı çıkmayız."

Biz hiç Victoria Beckham’ın normal, sıradan hatta sıkıcı bir hayat sürdürdüğünü düşünmemiştik, meğer yanılmışız. Sadece kocası David Beckham olduğu ve iyi giyindiği için dünyanın en çok konuşulan kadınlarından biri olmak gibi trajikomik bir özelliğe sahip olan Victoria, içini AP ajansına dökünce gerçekleri öğrenmiş olduk. Eşi David Beckham’ın yeni sezonda Amerika’nın L.A. Galaxy takımında oynayacağı için Los Angeles’a taşınan Victoria şu şaşırtıcı açıklamalarda bulundu: "Amerikalılar benim nasıl birisi olduğumu merak ediyorlar, bu gerçekten komik ve ilginç bir durum. Çünkü bende bir farklılık yok. Normal, kendi halinde biriyim. Alçak gönüllü bir insanım ve bu özelliğimi Amerikalılara da göstereceğim. Sanıldığı gibi hızlı ve mutlu bir hayatım yok. David ve benim normal, sıradan hatta sıkıcı bir hayatımız var. Öyle çok fazla da dışarı çıkmayız."

Victoria, sinemada kariyer yapmak için eşi David Beckham’ın L.A. Galaxy’ye transfer olmasında büyük rol oynadığı iddiaları hakkında da konuştu: "1997 yılında ’Spice World’ filminde oynadıktan sonra ne kadar kötü bir oyuncu olduğumu anladım. İyi bir oyuncu asla değilim ve olamam. Sanırım Los Angeles’ta yaşayan ve filmlerde olmaması gereken tek insan benim."

Seksi yıldız, son olarak Amerika’yla ilgili planlarını açıkladı: "Öyle sanıldığı gibi ne müzik ne de sinemada bir kariyer yapmayı düşünüyorum. Sakin bir hayat sürdürmek istiyorum. Nasıl olsa Los Angeles’ta bizden çok daha ünlü insanlar var."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!